Get Bannered

JJ Dabekausen
16 april 2015
Miranda’s Groente en Fruit
16 april 2015

Get Bannered

Balaena Ledlight matchte met de duurzame gedachte van Get Bannered

Get Bannered Reclameproducties is een jong bedrijf dat presentatiesystemen voor binnen- en buitentoepassingen ontwerpt en produceert. Onder de slagschaduw van Eindhoven Airport creëert de onderneming niet alleen kleurrijk bedrukte doeken, banners, banieren, borden en vlaggen voor de meest uiteenlopende doeleinden; Get Bannered gaat bovendien uiterst creatief om met de MVO-gedachte.

“Verlichting is topprioriteit als het draait om kleur en drukkwaliteit”

Kantoorruimte Get BanneredCreatief Directeur Daan Slaats: “Op dit moment zijn we bezig met het behalen van het duurzaamheidlabel C. Daarmee zijn we één van de voorlopers in onze branche. Uit de markt wordt er, behalve door grote bedrijven en overheden, nog niet echt om gevraagd maar het begin is er. We willen er klaar voor zijn als de omslag komt. Zo bedenken en onderzoeken we nieuwe toepassingen en mogelijkheden voor hergebruik van restmaterialen en afval. Met name voor de bedrukte doeken, soms vele m2 groot, die na gebruik worden weggegooid: het zogenaamde recyclen en upcyclen. Denk daarbij aan tassen met de naam van een bepaald evenement, originele waszakken, Ipad-hoezen, maar we werken ook aan tentdoeken voor vluchtelingenkampen. Verder hebben we vorig jaar nieuwe printers aangeschaft en zijn we overgestapt op printtechnieken op basis van watergedragen verven en onderzoeken we de mogelijkheden om op groene stroom over te stappen.

Kwaliteit

Dus toen Balaena Ledlights op ons pad kwam en ons vertelde over de mogelijkheden om met LED-verlichting op kosten én energie te besparen tegen minimale investeringskosten, waren we meteen geïnteresseerd. Bijkomend voordeel van de Balaena ledlights is dat ze rustiger en witter licht geven. Een arbo-omstandigheid die in onze branche, waar complete studies worden gemaakt van kleur en drukkwaliteit, van groot belang is.Printerruimte Get Bannered ‘Hang maar op’, zeiden we en dat gebeurde vervolgens binnen een handomdraai. Er hangen nu Balaena ledlights in ons kantoor en de printruimte. In de laatste bleek de lichtopbrengst aanvankelijk onvoldoende, maar met een andere voeding was dat zo opgelost. De oude TL-bakken hebben we op de plafondplaten laten liggen. Voor het geval de verhuurder de bedrijfsruimte in de oude staat wil terugbrengen als we hier ooit vertrekken.”