René Uffing, directeur-eigenaar van Liemers Caravans:

 

“Toen de zoveelste TL-bak kuren kreeg, koos ik voor led-verlichting”

Onder het mom ‘als je het doet, moet je het ook goed doen’, bleef bij Liemers Caravans in Duiven letterlijk geen gloeilampje gespaard. De directe aanleiding om voor ledverlichting te kiezen was de zoveelste TL-bak die kuren begon te vertonen. Tel daar een toevallig bezoek van een Balaena Ledlight-vertegenwoordiger, een aanzienlijke energiebesparing en een helderverlichte showroom, werkplaats en kantoorruimte bij op en directeur-eigenaar René Uffing was om. Bovendien werd mei jl. bekend dat de overheid in het kader van het Energieakkoord uit 2013 bedrijven wil dwingen energie te besparen. Dat akkoord werd in 2013 gesloten door een monsterverbond van 47 betrokken maatschappelijke partijen, milieubeweging en politiek. “Dus ondernemen in de geest van de MVO-gedachte is iets wat je als onderneming in deze tijd niet alleen in toenemende mate wil, maar zelfs moet. Overigens was het mij daar in alle eerlijkheid niet om begonnen. Ik werd na de zoveelste uitval van de verouderde TL-verlichting van mijn pand uit 2001 voor de keuze gesteld: investeer ik nog een keer in de vervanging van die kapotte lampen –een lapmiddel – of kies ik voor iets anders?”

24/7 basisverlichting

201 De enthousiaste verhalen van een collega caravan- en recreatiebedrijf trokken Uffing definitief over de streep. “Die vonden het resultaat fantastisch en daar kan ik me volledig bij aansluiten. Het licht van ledpanels en downlighters, dat zijn een soort led-spots, is heel rustig aan de ogen. Bovendien geven ze heel strak licht zonder schaduwvlakken. Vooral in de showroom, maar ook in de werkplaats en op kantoor pakt dat heel goed uit. Vooral op donkere dagen was de TL-verlichting in de showroom ontoereikend. Daarnaast zijn het mooie armaturen. De verlichting is veel representatiever dan de oude. Bovendien gaat ledverlichting langer mee en geven de lampen geen warmte af. Ook dat zijn in ons bedrijfspand grote pluspunten. Dat de lampen veel minder energie verbruiken, is voor ons ook een enorme pre. Wij hebben een basisverlichting die 24 uur per dag brandt.”

Glamping

Uiteraard vergt de installatie van in totaal 260 units ledverlichting een investering van formaat. Uffing:  “De caravan en campersector begint langzamerhand weer wat beter in z’n vel te zitten. Door nieuwe fenomenen als ‘glamping’ op luxe vijfsterrencampings krijgt kamperen een beter imago. Daar kun je bij optellen dat vliegreizen voor sommige mensen minder vanzelfsprekend worden en er steeds meer milieuvriendelijke auto’s op de markt komen die caravans kunnen trekken. Bovendien zijn mensen gesteld op hun bewegingsvrijheid, zowel ouderen als gezinnen met kinderen.  En die is met het huren van een huisje of een caravan op een vaste plek een stuk minder. Vrijheid is sowieso het sleutelwoord in onze sector. Het gaat kortom voorzichtig beter met de branche, dus we zagen wel mogelijkheden deze investering naar voren te trekken. 199

Minimale overlast

196Omdat de overstap naar ledverlichting onmiddellijk een forse besparing op de energiekosten oplevert, is de investering van de aanschaf zeker de moeite waard. “Ondertussen zijn alle TL-bakken en de gasverlichting op buitenterrein vervangen door ledverlichting. Een installatie die zich binnen een week met minimale overlast voltrok omdat de verlichting vaak een op een kan worden vervangen. Door de aanschaf van de ledverlichting betaal ik de eerste vijf jaar in totaal weliswaar iets meer voor de verlichting van mijn pand dan voorheen, maar ik begin wel onmiddellijk te besparen op mijn energieverbruik. Bovendien hoef ik niet meer te investeren in het vervangen van kapotte TL-bakken. Kosten die ik anders ook had moeten maken. De prognose is dat ik uiteindelijk jaarlijks 6.000 euro ga besparen op mijn energierekening. Over de komende 15 jaar gerekend, levert me dat inclusief mijn investering een totale besparing van 75.000 euro op. Gezien de levensduur van de ledverlichting ben ik ook in de toekomst verzekerd van een goed verlicht pand. Daar kon ik geen ‘nee’ tegen zeggen.”

Over Liemers Caravans

KnipselEnthousiaste caravanners en kampeerders vinden al bijna 50 jaar hun weg naar Liemers Caravans. Recreanten kunnen bij het bedrijf terecht voor een nieuwe of gebruikte caravan of camper, onderhoud en reparatie, het huren van een caravan of voor het grote assortiment in caravan- en campingaccessoires. Nadat het bedrijf in 1968 startte in Zevenaar, vestigde het zich na drie verhuizingen op het bedrijventerrein Centerpoort-Zuid in Duiven op een prominente plek direct aan de A12.    


Bijnen uitvaartverzorging kiest voor LED-verlichting

Dat uitvaartverzorging nog altijd een stoffig imago heeft, geeft Igor Bijnen, telg van de 4e generatie Bijnen uitvaartverzorging in Vught, als eerste toe. Maar die moderniseringsslag heeft zijn onderneming, die hij runt met zijn drie neven, ondertussen ruimschoots gemaakt. Sinds de oprichting in 1928 is de uitvaartverzorger uitgegroeid tot een bedrijf dat alles in huis heeft wat op uitvaartgebied te wensen is. Vaak zijn dat de laatste wensen van mensen bij leven of die van hun nabestaanden. Bij Bijnen kan alles worden besproken, ervaren en gekozen. In een stemmige, maar smaakvolle omgeving èn een duurzame.

“Duurzaamheid en de uitvaartbranche gingen lang niet best samen. De laatste jaren is daar echt verandering in gekomen.”

IMG_0178

Wie bij Bijnen in Vught over de drempel stapt, wordt getroffen door de bijzondere, diverse verdiepingen tellende hal. Met zijn plechtig grijs gepleisterde wanden absoluut een waardige entree, maar ook een prettige ruimte. In een midden hangt een grote kroonluchter. Die is nog voorzien van halogeenlampjes, maar verder is de ronde entree uitgerust met 40 Led-spots van Balaena. Dat heeft diverse voordelen, vertelt Igor Bijnen. “Behalve een aanzienlijke besparing op onze energierekening – de lampjes verbruiken een tiende ten opzicht van de oude – is er geen warmteontwikkeling. Het licht is mooi – esthetiek is bij ons belangrijk – en de spots gaan aanzienlijk langer mee. Als je bedenkt dat sommige van die lichtpunten op lastig bereikbare plekken zitten, is dat heel prettig.”

Duurzame uitvaart

Igor vertelt dat de duurzaamheidgedachte een aantal jaren geleden begon te spelen. Niet alleen bij Bijnen; ook vijf andere uitvaartondernemingen in het land worstelden ermee. Er werd steeds vaker om duurzame oplossingen gevraagd. “Dat resulteerde in het Greenleave-initiatief. Een pakket aan producten en diensten die een duurzame uitvaart mogelijk maken. Denk aan een kist, een urn, een grafmonument maar ook de rouwstoet, de catering en de bloemen. In de keuzes van de klant is er veel verschil in duurzaamheid te maken. Maar duurzaamheid begint bij jezelf. Dus onderwierpen we onze activiteiten, het wagenpark en onze panden aan een uitgebreide energiescan. De verlichting bleek al snel een heikel punt. Alleen al voor onze hoofdingang in Vught branden de hele nacht drie energieslurpende spots. En aangezien wij een 24-uurs bedrijf zijn, brandt ook het licht in onze grote hal vrijwel dag en nacht.”

Duurzaamheidsgedachte wint terrein in de uitvaartbranche

Pilot project

  Toen Bijnen serieus werk ging maken van het verduurzamen van zijn panden, kwam het bedrijf via een omweg bij Balaena Ledlight terecht. Met adviseur Hans Cramm kwam Bijnen overeen de drukkerij als pilot project te gebruiken. “Een drukkerij heeft natuurlijk hele specifieke eisen als het om verlichting gaat. Dat pakte uitstekend uit. TL-licht is heel geconcentreerd. Ledpanels verspreiden licht over 170 graden en is veel rustiger aan de ogen. Net daglicht. Het flikkert niet en de panels hoor je niet. Bovendien vallen ze als het ware weg in het plafond. Daar komt de besparing in verbruik en vervanging nog bovenop. Ondertussen hebben we ook de verlichting in onze kantoren, de verzorgingsruimte en de grote hal vervangen met Led-verlichting. Dat is een grote, hoge ruimte waarin we van 40 naar 20 armaturen zijn gegaan omdat de lichtopbrengst van Led zoveel hoger is.”

IMG_0181

 

Flexibel

Igor vertelt dat de installatie van de led-verlichting in een aantal fases heeft plaatsgevonden. “Tussen de bedrijven door als het ware. Steeds in overleg met adviseur Hans Cramm. Die was erg flexibel. Als we er niet helemaal uitkwamen, liep hij regelmatig binnen om de situatie zelf te bekijken. In totaal hebben uiteindelijk gekozen voor drie flatlights voor de buitenverlichting, 36 zogenaamde downlights, 89 ledpanelen en 46 ledspots. Daarmee realiseren we dus een veel hogere lichtopbrengst, tegen significant lagere verbruik- en vervangingskosten. Wij zijn tevreden.”  
Het hoofdkantoor van Bijnen uitvaartverzorging staat in Vught, maar het bedrijf is grofweg actief in de driehoek Eindhoven, Tilburg en ’s-Hertogenbosch. Met 12 locaties is het met recht een uitvaartonderneming van formaat. Zowel in omvang als in aanpak. Onder de noemer Betrouwbaar, Betrokken, Beter heeft het bedrijf alles in eigen beheer. Huisvesting en vervoer, maar ook een eigen drukkerij voor rouwdrukwerk. De locatie in Vught heeft met zijn stemmige, maar hedendaagse interieur het voornoemde stoffige imago ver achter zich heeft gelaten. De vestiging biedt bovendien een indrukwekkend uitvaartinformatieplein met een tentoonstelling over alles wat er op uitvaartgebied mogelijk is. Bijnen werkt met 25 vaste medewerkers en 60 oproepkrachten.
 


Miranda’s Groente en Fruit in Gemert installeerde 17 Balaena Ledlights.

 Groentewinkel Miranda’s Groente en Fruit in Gemert opende augustus 2006 zijn deuren. Oprichtster en eigenaresse Miranda Muilwijk (47) blies de zaak nieuw leven in na een faillissement van de vorige eigenaar en ging daarbij voortvarend te werk. De oud-werkneemster bouwde een florerende, kerngezonde groente- en fruitzaak op die van het begin af aan liep als een trein. Het geheim van dit succes: hard werken, ‘goeie spullen’ verkopen en een doorgewinterd team waar ondertussen ook haar echtgenoot deel van uitmaakt.

“Het licht werkt een stuk prettiger én de Ledlight vragen veel minder onderhoud"

Miranda 1“We verkopen de goede producten en wassen, snijden en bereiden wat we aan sausen, gesneden groenten, fruit en maaltijden verkopen allemaal zelf. Alles is vers en puur. Daar komen geen conserveringsmiddelen aan te pas. Dat wordt gewaardeerd door onze klanten die het je natuurlijk wel moeten gunnen met al die supermarkten in de buurt. Wij draaien op mond-tot-mondreclame en adverteren nooit.” Balaena Ledlight kwam op hun pad in de persoon van vertegenwoordiger Pim de Graaf. “Hij kwam langs, legde ons de voordelen van de Balaena ledlights uit en rekende ons voor wat we aan energiekosten zouden besparen. In onze zaak ging het in totaal om 17 ledlights, zowel voor- als achterin de zaak. Nou, daar hadden we wel oren naar.

Zo gepiept

Het verwijderen van de oude TL-verlichting en het installeren van de nieuwe Balaena ledlights was binnen anderhalf uur gepiept. Op ons verzoek op een maandagmorgen omdat de zaak dan gesloten is. Over het resultaat zijn we erg tevreden. Niet alleen geven de ledlights prettig wit licht dat veel rustiger is aan je ogen; buiten zie je veel beter dat het licht brandt en de zaak open is. De klanten viel het niet per se op dat de verlichting was veranderd, maar ons personeel zag het meteen. De led-verlichting is helderder. Miranda 2Je ziet veel beter wat je doet. Bovendien is het licht meteen aan. Het hoeft niet eerst op te starten zoals bij TL-verlichting. De MVO-gedachte is zeker belangrijk, maar waar ik ook erg blij mee ben, is dat ik die TL-verlichting niet meer hoef schoon te maken. De platte platen van de Balaena bv ledlights zijn glad en afgesloten. Dat ziet er mooi uit én ik hoef die TL-roosters niet meer te poetsen. Ook dat vind ik een hele winst!”


Balaena Ledlight matchte met de duurzame gedachte van Get Bannered

Get Bannered Reclameproducties is een jong bedrijf dat presentatiesystemen voor binnen- en buitentoepassingen ontwerpt en produceert. Onder de slagschaduw van Eindhoven Airport creëert de onderneming niet alleen kleurrijk bedrukte doeken, banners, banieren, borden en vlaggen voor de meest uiteenlopende doeleinden; Get Bannered gaat bovendien uiterst creatief om met de MVO-gedachte.

“Verlichting is topprioriteit als het draait om kleur en drukkwaliteit”

Kantoorruimte Get BanneredCreatief Directeur Daan Slaats: “Op dit moment zijn we bezig met het behalen van het duurzaamheidlabel C. Daarmee zijn we één van de voorlopers in onze branche. Uit de markt wordt er, behalve door grote bedrijven en overheden, nog niet echt om gevraagd maar het begin is er. We willen er klaar voor zijn als de omslag komt. Zo bedenken en onderzoeken we nieuwe toepassingen en mogelijkheden voor hergebruik van restmaterialen en afval. Met name voor de bedrukte doeken, soms vele m2 groot, die na gebruik worden weggegooid: het zogenaamde recyclen en upcyclen. Denk daarbij aan tassen met de naam van een bepaald evenement, originele waszakken, Ipad-hoezen, maar we werken ook aan tentdoeken voor vluchtelingenkampen. Verder hebben we vorig jaar nieuwe printers aangeschaft en zijn we overgestapt op printtechnieken op basis van watergedragen verven en onderzoeken we de mogelijkheden om op groene stroom over te stappen.

Kwaliteit

Dus toen Balaena Ledlights op ons pad kwam en ons vertelde over de mogelijkheden om met LED-verlichting op kosten én energie te besparen tegen minimale investeringskosten, waren we meteen geïnteresseerd. Bijkomend voordeel van de Balaena ledlights is dat ze rustiger en witter licht geven. Een arbo-omstandigheid die in onze branche, waar complete studies worden gemaakt van kleur en drukkwaliteit, van groot belang is.Printerruimte Get Bannered ‘Hang maar op’, zeiden we en dat gebeurde vervolgens binnen een handomdraai. Er hangen nu Balaena ledlights in ons kantoor en de printruimte. In de laatste bleek de lichtopbrengst aanvankelijk onvoldoende, maar met een andere voeding was dat zo opgelost. De oude TL-bakken hebben we op de plafondplaten laten liggen. Voor het geval de verhuurder de bedrijfsruimte in de oude staat wil terugbrengen als we hier ooit vertrekken.”


JJ Dabekausen combineert MVO-gedachte, ergonomie en imago

JJ Dabekausen opereert in een nichemarkt waarin de onderneming ernaar streeft de top te bereiken en te behouden. De activiteit: im- en export en distributie van landschapsverzorgingmachines en onderdelen, in het bijzonder van de armmaaiers, in de Benelux, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Het bedrijf, dat al sinds 1896 bestaat, heeft vestigingen in Echt, Limburg en in Potsdam bij Berlijn. Afnemers zijn groenvoorzieners, (semi-)overheden, de landbouwsector en loonbedrijven.

“Met TL-verlichting is er altijd wel een lamp die flikkert”

dabekausen-2014-05-16 15.53.00Hoewel JJ Dabekausen al decennia lang nauw samenwerkt met de Britse firma McConnel, Europees marktleider op het specialistische gebied van armmaaiers, is JJ Dabekausen een puur Nederlands bedrijf. “Wij zijn een vertegenwoordiger van McConnel en werken nauw met hen samen, maar verder zijn we ook met andere merken actief. Met name in de Benelux en Duitsland. Een groot werkgebied waar onze, vaak technisch hoogwaardige machines worden ingezet bij landschapsonderhoud, bosbouw of landbouw”, licht directeur en mede-eigenaar Jeroen Huijsmans in zijn kantoor in Echt toe. “Toen ik hier in 2004 aan de slag ging, was er sinds 1989 niets wezenlijks aan het bedrijfspand gewijzigd.

Besparen door vernieuwing

We zijn langzamerhand begonnen dingen te vernieuwen en aan te passen om de uitstraling van ons pand te verbeteren. Eén van de zaken die we hadden aangepast was onze telefonie, waar Pim de Graaf ons bij had geholpen. Een pro-actieve vertegenwoordiger Patrick Ronken die ons dit voorjaar benaderde met de vraag of LED-verlichting niets voor ons was. Vanwege de MVO-gedachte, maar ook vanuit ergonomisch en esthetisch oogpunt waren we meteen geïnteresseerd. ‘Laat maar zien wat je hebt’, zeiden we en dat waren de ledlights van Balaena. Die zagen er prima uit, dus tekenden we een contract voor 27 armaturen voor onze kantoorruimten en zes dagen later hingen ze er in. dabekausen-2014-05-16 15.57.59Ik moet zeggen: het ziet er mooi en evenwichtig uit. Ze geven een beetje futuristisch, wit licht dat veel rustiger is aan je ogen. Van die TL-bakken flikkert er altijd wel eentje. Ter vergelijking: waar TL-verlichting 8.000 branduren heeft, biedt LED-verlichting er 50.000 met een aanzienlijk lager energieverbruik. Het vervangen van de lampen ging heel snel, omdat de verlichting een op een vervangbaar was. Tel daar bij op dat je geen omkijken hebt naar de aanvraag van subsidies, dat de terugverdientijd van je investering te overzien is en de installatie geruisloos wordt verzorgd en tel uit je winst.”


Ledlights sluiten naadloos aan bij MVO-activiteiten van Weijers Riooltechniek

Weijers Riooltechniek richt zich met name op rioolreiniging en inspectie, maar heeft door de jaren heen ook tal van andere taken, zoals gladheidbestrijding, veegdiensten en groenbeheer aan het pakket toegevoegd. Dat doet het bedrijf, dat 24/7 klaar staat om in actie te komen, vooral in opdracht van gemeenten en zakelijke opdrachtgevers. Daarnaast kunnen particulieren een beroep op de firma doen. Met de jarenlange ervaring is de onderneming dan ook een begrip in de regio.

“Goed licht is een winst op zich als je bedrijf rond de klok actief is”

Directeur-eigenaar Johan Weijers: “Er werken zo’n 25 mensen bij ons bedrijf die samen zeven vrachtwagens, tien busjes, een paar auto’s en nog wat ander materieel op de weg houden. Een aardig wagenpark dus, waarvoor we over een buitenterrein en een ruime bedrijfshal beschikken. Omdat we zelf de reparaties en het onderhoud verzorgen, is goede verlichting onmisbaar. Dus toen Balaena Ledlight.nl zijn ledlights bij ons onder de aandacht bracht, waren we onmiddellijk geïnteresseerd. Om de verbeterde lichtopbrengst, maar ook omdat we een investering in LED-verlichting volgens Balaena-vertegenwoordiger Boudewijn Moers binnen twee jaar zouden terugverdienen aan besparing op ons energieverbruik.

100% schoon

Dat laatste sloot goed aan bij onze andere activiteiten op MVO-gebied, zoals de aanschaf van 100% elektrische auto’s, schone vrachtwagens die voldoen aan de Euro V-norm en de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ondertussen hebben we in de bedrijfshal, de kantine en ons kantoor in totaal 74 TL-bakken door Weijers 6ledlights en Industrial Ledlights van Balaena Ledlight.nl laten vervangen. Ik moet zeggen: het is hoogwaardig materiaal die LED-verlichting en de installatie verliep snel. Binnen anderhalve dag hing het erin en de lichtopbrengst is absoluut beter. De lampen geven veel en rustig licht. Een hele winst als je de klok rond onderhoud en reparaties aan je voertuigen moet uitvoeren. Nu maar afwachten wat de energierekening doet, hè. We houden de brievenbus in de gaten.”


Daanen Shipping & Logistics tevreden over zorgenloze aanschaf van Balaena Ledlights

Het kantoorpand van Daanen Shipping & Logistics heeft zelf wel iets van een stuurhut, zoals deze hoog boven de oevers van het Maas-Waalkanaal in Nijmegen uittorent. Het mag dan ook geen wonder heten dat het bedrijf zich nationaal en internationaal met alle facetten van transport over water bezighoudt. Én dat eigenaren Jan Witjes en Hans Brom beiden oud-schippers zijn. De beste stuurlui van dit scheepvaartbedrijf staan hier dus letterlijk aan de wal en verrichten hun werkzaamheden sinds enige tijd in het heldere licht van de Ledlights van Balaena Ledlight.nl.

“Ik koop liever van een betrouwbare partner met een gezicht dan van internet”

Daanen bedrijfspand 2“Ik koop liever iets van een betrouwbare partner met een gezicht dan van een LED-aanbieder via internet”, steekt Jan Witjes van wal. In 2007 nam hij het bedrijf samen met zijn compagnon Hans Brom over. Het tweetal werkt sinds 1990 bij Daanen dat al sinds 1958 bestaat. “Er zit natuurlijk een bepaalde gunfactor in, maar in ruil daarvoor werden wij bij de aanschaf van de Ledlights van Balaena Ledlight.nl volledig ontzorgd. Zowel het aanvragen van de diverse subsidies voor deze MVO-investering als de installatie in ons kantoor, de keuken, een tweetal spreekkamers, de hal en een bedrijfshal voltrok zich buiten ons om. In feite zoals wij zelf werken: als één aanspreekpunt. De klant belt ons op, vertelt dat hij zijn goederen of materiaal bijvoorbeeld van de Oekraïne of India naar Nederland wil vervoeren en dan regelen wij dat. Van laden, overslag tot en met lossen op de plaats van bestemming.

MVO-gedachte

Een belangrijke reden dat we ‘ja’ zeiden tegen deze investering in de Ledlights van Balaena Ledlight.nl is de MVO-gedachte waar wij in feite onze dagen al mee vullen. Tenslotte is het milieu gebaat bij onze activiteiten. Iedere schip dat wij laten varen, scheelt 70 tot 80 vrachtwagens op de weg. De tweede reden is de lichtopbrengst van de Ledlights. Die is echt vele malen beter. Zeker op donkere dagen is het heel prettig om in zo’n helder, wit licht te werken. Het is natuurlijker: net daglicht. Dat werkt veel rustiger. De mensen gaan echt minder moe naar huis. De installatie was binnen 2,5 uur gepiept. De Ledlights waren eenvoudig in te passen in het systeemplafond en het ziet er mooi uit. Die TL-bakken zijn zó jaren zeventig. Daanen kantoor 2De installatie in onze loods was wat lastiger. Een schakelaar werkte niet goed, maar dat werd netjes opgelost. Het contact verloopt dan ook goed. Je hoeft niet eindeloos te bellen voordat er iets gebeurt en ze komen hier lachend binnen. Dat is ook positief, niet waar? Ze kunnen het absoluut mooi vertellen die heren van Balaena Ledlight.nl, maar ze maken het vervolgens wèl waar.”


‘Visual’ leverancier Heinemans ziet eigen werk in nieuw licht

Wil Heinemans startte ooit een reclamebureau dat zich vooral bezighield met het ontwikkelen en doorvoeren van huisstijlconcepten. In 35 jaar groeide het bedrijf echter uit tot de breed georiënteerde ‘beeldpartner’ die Heinemans vandaag de dag is. Voor grote namen in de Retail, Architectuur, Food/Nonfood en Merk promotie ontwikkelt het bureau nog steeds huisstijlconcepten. Maar nu in een zeer uitgebreide range van verschijningsvormen.   

“De ontwikkelingen rond Led-verlichting zijn explosief toegenomen”

heinemans1Want Heinemans verzorgt als reclameproductiebedrijf promotie-items, belettering/signing, interieurstyling; business-to-business en voor particulieren. Maar ook custom made objecten, acties of thema’s die op z’n zachts gezegd opvallen. In 2012 betrok het bureau zijn huidige locatie aan het Zandven in Veldhoven. Een modern bedrijfspand onder de rook van Eindhoven Airport. Heinemans liet zijn nieuwe vestiging zo bouwen dat het met een kantoorruimte, een productiehal en een bedrijfshal volledig aan de eigen wensen en behoeftes voldoet. “Op het moment dat wij met de bouw bezig waren, stond Led-verlichting nog in de kinderschoenen. Sindsdien zijn zowel de ontwikkelingen als het aanbod van Led-verlichting explosief toegenomen. Hetzelfde geldt voor eigen energievoorziening met zonnepanelen. De volgende duurzame maatregel waarin we op afzienbare termijn willen investeren”, vertelt directeur-eigenaar Wil Heinemans. “Net als andere ondernemingen wil ik graag maatschappelijk verantwoord en ‘groen’ ondernemen.

MVO

Zo stapten we een aantal jaar geleden van solvent print over naar milieubewuste latex print. Onlangs nog hebben we twee HP Latex grootformaat printers van de nieuwste generatie aangeschaft.” Hij vertelt dat hij begin 2014 in contact kwam met Balaena Ledlight. “Dat is heel positief uitgepakt. Zowel qua installatie als lichteffect. In ons kantoor heeft Balaena 34 Ledlights van 60 x 60 cm geïnstalleerd. In de productiehal en de bedrijfshal nog eens 42 langwerpige verstralers en 20 Balaena Ledlights van 30 x 120 cm.

Installatie

Het vervangen van de TL-verlichting en de montage van de Ledliheinemans2ghts verliepen geruisloos. Er werd een steiger geplaatst en de lampen werden tussen de bedrijven door vervangen. Over het resultaat zijn we heel tevreden. Voor een grafische branche zoals de onze is kleurbepaling natuurlijk uitermate belangrijk. Dat gaat perfect in dit heldere Led-licht. Bovendien werkt het rustig en prettig. Er werken hier twaalf mensen en ik heb van niemand commentaar gekregen. Daarnaast is een besparing op je energierekening natuurlijk gunstig. Ik heb mijn eindafrekening nog niet ontvangen, maar ik ben benieuwd!”


Content Autogroep over Balaena Ledlight

In Eindhoven en omstreken is Content Autogroep een klinkende naam. Al bijna twintig jaar rijden bij deze dealer van populaire automerken als Dodge, Chrysler, Jeep, Lancia, Kia en Subaru nieuwe en gebruikte modellen de showroom uit. Daarnaast weten klanten de vestiging aan de Pietersbergweg te vinden voor reparatie en onderhoud. Zo’n 65 mensen werken er ondertussen en het bedrijf groeit hard. Een gerenommeerde, moderne onderneming dus die de brancheontwikkelingen op de voet volgt, maar ook niet blind is voor wat zich daarbuiten afspeelt.  

“De uitdaging van een proefplaatsing wilden we wel aangaan”

  content2Directeur-eigenaar Herman Driessen: “Balaena Ledlight kwam op ons pad toen de onderneming een aantal bedrijfsauto’s bij ons kocht. Onze showrooms werden op dat moment nog volledig verlicht door TL-bakken, spots en hanglampen van 250 watt. Vooral die laatste zijn elektriciteitsvreters en peperduur in gebruik. De energiebesparing die led-verlichting ons naar verwacht oplevert, is dan ook behoorlijk. Nou komt verlichting in onze showrooms nogal nauw. Je wilt toch dat je auto’s letterlijk en figuurlijk in een zo gunstig mogelijk licht komen te staan. Daarom waren we aanvankelijk een beetje huiverig voor led-verlichting. We waren bang dat het wellicht te wit zou zijn. Maar Balaena Ledlight had zo’n rotsvast vertrouwen in het eigen product – in dit geval Balaena ledlights van 60 x 60 – dat ze een proefplaatsing voorstelden. Een van de eigenaren, een oude bekende van me en een echte ondernemer zei: ‘We vervangen twintig TL’s door Balaena ledlights. Als het niet bevalt, dan halen we ze er weer uit.’ In ons geval kwam dat neer op 100 m2 showroom. Nou, die uitdaging wilde ik wel aangaan.  

Resultaat

content1Het resultaat was uitstekend. Het licht was mooi en goed. Nou hebben wij een showroom van 4.500 m2. Om al die verlichting in één keer door ledlight te laten vervangen, daar is een aanzienlijke investering mee gemoeid. We spraken daarom af de showroomoppervlakte in delen aan te pakken. Daarnaast willen we op termijn de werkplaats uitrusten met de Industrial Ledlights van Balaena en gaan we ook de mogelijkheden bekijken voor Led-verlichting in onze Harley-Davidson vestiging in Veghel.” Driessen vertelt dat de montageoverlast minimaal is. “Het is prettig samenwerken met Balaena Ledlight. Het bedrijf komt zijn afspraken keurig na en de montage is tussen de bedrijven door in een dag gebeurd. Wij zetten wat auto’s aan de kant en leggen er hier en daar doeken overheen. Verder hebben we er geen omkijken naar.”

En nog vele andere klanten hebben gekozen voor Ledlights van Balaena

BedrijfsnaamPlaatsnaamPostcodeWebsite
WorkinRIJEN5122CEwww.pure-liner.nl
Ross B.V.EINDHOVEN5628RD
Bakkerij Prevoo B.V.MARGRATEN6269BP
Ad HellemonsETTEN-LEUR4871ERwww.adhellemonskemkens.nl
Advies-Org.-Adm. en bedr.begeleid.buro J.KornETTEN-LEUR4879AVwww.adko.nl
AFA BVALPHEN AAN DEN RIJN2408APwww.afa-bv.nl
V.O.F. ZuidhoeveNEDERWEERT6031NC
AlpekoHEUSDEN5256NZ
AlpekoHEUSDEN5256NZ
Alarm MeldnetROERMOND6041CHwww.alarmmeldnet.com
Alarm MeldnetROERMOND6041CHwww.alarmmeldnet.com
Amis InternationaalCULEMBORG4104ARwww.amisinternationaal.nl
Annie's Speelgoed, Feest & HobbyROSMALEN5241EDwww.anniespeelgoed.nl
Maatschap WijnenASTEN5721TC
Apotheek WheermolenPURMEREND1443ENwww.apotheek-wheermolen.nl
Apotheek Elderveld | 42%ARNHEM6843DMwww.apotheekelderveld.nl
Apotheek 't Zuid BVVEGHEL5461EHwww.apotheekveghel.nl
Aqua VitaDRIEL6665NGwww.aquavita.nl
Keurslager Arie ArisseBEESD4153AGwww.arisse.keurslager.nl
Delta Prefab Engineering B.V.CULEMBORG4104ARwww.atlasalbro.nl
Autobedrijf BuitenhuisAPELDOORN7328JEwww.autobedrijf-buitenhuis.com
Autobedrijf Theuws B.V.BERGEIJK5571EBwww.autobedrijf-theuws.nl
Autobedrijf Burgers V.O.F.DREUMEL6621KVwww.autobedrijfburgers.nl
Autobedrijf van de VoortEINDHOVEN5641KAwww.autobedrijfvandevoort.nl
Autobeklederij van HardeveldVEENENDAAL3902ZBwww.autobeklederijhardeveld.nl
Autobedrijf Faasen VOFSTEENBERGEN NB4651RZwww.autobergingfaasen.nl
Automobielbedrijf Folmer BVVEENENDAAL3905LXwww.autofolmer.nl
Autobedrijf Habets B.V.VOERENDAAL6367AZwww.autohabets.nl
MVV AutomobielbedrijfNIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL2911BLwww.automobielbedrijfmvv.nl
B.A.S. Mobiliteitsbeheer B.V.HAPERT5527AGwww.autoschade-bleyenberg.nl
Mosman Autoschadebedrijf B.V.HELMOND5705CSwww.autoschade-mosman.nl
Autoschadebedrijf Van der SteltAALST5308JKwww.autoschadevanderstelt.nl
Vakgarage Autoweerd Utrecht BV offerteUTRECHT3514ADwww.autoweerd.nl
Vakgarage Autoweerd Utrecht BVUTRECHT3514ADwww.autoweerd.nl
VOF Bakker BoogersTILBURG5014GBwww.bakker-boogers.nl
Firma Brood-en banketbakkerij Van der MeijsCULEMBORG4102CHwww.bakkerij_vd_meijs.nl
Luxe Brood en Banketbakkerij BothABCOUDE1391GJwww.bakkerijboth.nl
Bakkerij Godfried de VogtNUENEN5674TMwww.bakkerijdevogt.nl
Bakkerij ReijnenARNHEM6816RPwww.bakkerijreijnen.nl
Bakkerij ReijnenARNHEM6816RPwww.bakkerijreijnen.nl
Bakkerij RendersEINDHOVEN5615CAwww.bakkerijrenders.nl
Bakkerij Van EijkSOMEREN5530AAwww.bakkerijvaneijk.nl
Echte Bakker VedderDEURNE5751BGwww.bakkerijvedder.nl
Bakkerij van der KleijBREDA4835AMwww.bakkervanderkleij.nl
Pul FietsenWOUDENBERG3931HB
Keurslagerij Chris VogelsNUENEN5672GM
Hap & StapAMERICA5966NH
RaaymakersWIJCHEN6603CG
Truckcenter Veenendaal VOFVEENENDAAL3903LH
Fa. GerritsenGOOR7471CJ
Timmerfabriek ZwartjesWIJCHEN6604BT
Belgisch RijwielhuisVALKENBURG6301KC
H. Peeters H.o.d.n. Bakker BartROERMOND6041TGwww.bartnet.nl
VOF Brood- en Banketbakkerij W. BastmeijerIJMUIDEN1973PZwww.bastmeijer.nl
Ben Wouters TransportGOIRLE5051HSwww.benwouterstransport.nl
Berki Brandbeveiliging B.V.WIJCHEN6604BWwww.berki.nl
Begrafenisonderneming BijnenVUGHT5262SJwww.bijnenuitvaartverzorging.nl
Begrafenisonderneming BijnenVUGHT5262SJwww.bijnenuitvaartverzorging.nl
Begrafenisonderneming Bijnen | optie 2VUGHT5262SJwww.bijnenuitvaartverzorging.nl
Bills BarnDUIVEN6921GXwww.billsbarn.nl
Holding Remi Hedel B.V.HEDEL5321NEwww.biscom.nl
WF Bloemenhal ChlorisBARNEVELD3772CGwww.bloemenhal-chloris.nl
Blok Gouda BVGOUDA2801SBwww.blokgouda.com
Boekel Chemical Repackiging B.V.OSS5347JKwww.boekelchemical.nl
Boekel Chemical Packaging BVOSS5347JKwww.boekelchemical.nl
Timmerbedrijf A. BoorsmaEDE GLD6716BNwww.boorsmatimmerfabriek.nl
Borel B.V.BEMMEL6681CNwww.borl.nl
Carrosserie bedrijf wim van den bosch bv.VEENENDAAL3903LHwww.boschcarrosserie.nl
Bouten Nederland BVNIJMEGEN6545CBwww.bouten.nl
Bouten Nederland BVNIJMEGEN6545CBwww.bouten.nl
Bouwbedrijf J.P. Leguijt B.V.KROMMENIE1561XGwww.bouwbedrijfleguijt.nl
J.P. Brouwers & Zn B.V.ST. WILLEBRORD4711EKwww.brouwers-kip.nl
Burgers Accountants & AdviseursBARNEVELD3771ESwww.burgersaccountants.nl
C3 GroupLEERDAM4141DAwww.c3group.nl
Cards UnlimitedCRUQUIUS2142EWwww.cardsunlimited.nl
Slender YouVELP GLD6883AD
ChipshopWAGENINGEN6707JAwww.chipshop.nl
Christiaans Bouwbedrijf BVZUTPHEN7205CWwww.christiaans.nl
Cibiday BVROTTERDAM3075CCwww.cibiday.com
CIH Breda B.V.BREDA4836LEwww.cih.nl
Chr. Muller Touw BVELST6662NGwww.cmtropes.com
Content Auto GroepEINDHOVEN5628BSwww.contentautogroep.nl
Content Autogroep BVEINDHOVEN5628BSwww.contentautogroep.nl
Control Digit BVASTEN5721AHwww.controldigit.nl
JTV NoordOost Noord Barabant BVUDEN5402GJwww.cor-mastenbroek.nl
Creappetit B.V.WAALRE5581WGwww.creappetit.nl
Cristal Cleaning EindhovenEINDHOVEN5611SJwww.cristalcleaning.nl
CronimetMOERDIJK4782PWwww.cronimet.nl
Cuenen BVMAASTRICHT6225NLwww.cuenenbv.nl
Daanen Shipping & Logistics B.V.NIJMEGEN6541CDwww.daanen-shipping.nl
DAP HeesterakkerEINDHOVEN5632TAwww.dapheesterakker.nl
Dazon B.V.MAASTRICHT6226BAwww.dazonbv.eu
Aalbers Dier & TuinZETTEN6671CBwww.de-meelmuis.nl
Hombergen Verf Glas en BehangDRUNEN5151BRwww.decokay.nl
De Dierenwinkel WemeldingeWEMELDINGE4424BGwww.dedierenwinkelwemeldinge.nl
Vof DeelenWEERT6001BRwww.deelenstoffen.nl
De Greeff Caravan-RecreatieGRAVE5361CVwww.degreeff.nl
De Groot VerzekeringenHUIZEN1271ABwww.degroot.nu
De Haas TransportLEIDSCHENDAM2266JKwww.dehaastransport.com
De Kaasboer offerteHEEZE5591HDwww.dekaasboer-heeze.nl
Fysiotherapie De Kleine DommelGELDROP5664RPwww.dekleinedommel.nl
DerbySCHAIJK5374CMwww.derby-ridinghorts.com
Dessa InterieurDRUTEN6651ZXwww.dessa-interieur.nl
De Truffel Beheer BVWOERDEN3449JKwww.detruffel.nl
Timmerbedrijf De Waal Veen BVVEEN4264KGwww.dewaal-veen.nl
Dierenartsenpraktijk BreukelenBREUKELEN3621GMwww.dierenartsbreukelen.nl
Dierenkliniek 't LeijdalCHAAM4861RTwww.dierenkliniekhetleijdal.nl
Dierenkliniek 't LeijdalCHAAM4861RTwww.dierenkliniekhetleijdal.nl
Dierenkliniek NederlandpleinEINDHOVEN5628AJwww.dierenklinieknederlandplein.nl
Dierenkliniek Strijthagen-SimpelveldSIMPELVELD6369AWwww.dierenkliniekstrijthagen.nl
DIGA VerzekeringenROGGEL6088BPwww.digaverzekeringen.nl
Diggers recordstoreTILBURG5025JBwww.diggersrecordstore.nl
DiscusOISTERWIJK5061HBwww.discus.nl
Donec-Afbouw BVDEVENTER7418ERwww.donec-afbouw.nl
Draaierij KniknieALPHEN5131PHwww.draaierij-kniknie.nl
Drukkerij BestBEST5684PSwww.drukkerij-best.nl
Drukkerij MantaZETTEN6671ATwww.drukkerijmanta.nl
Sneldrukkerij PasklaarSITTARD6136EBwww.drukkerijpasklaar.nl
EasyAccounts DienstverleningEINDHOVEN5658ADwww.easyaccounts.nl
EasyPinDOETINCHEM7007CLwww.easypinverhuur.nl
Echte Bakker LubbersALMELO7607VDwww.echtebakker.nl
Arcener BakhuysARCEN5944AGwww.echtebakkers.nl
Egbert van der VegtHARDERWIJK3841EGwww.egbertvandervegt.nl
Eleven BVRIJSWIJK2288GGwww.eleven.nl
Kernel BVVELP6882NEwww.energoavia.nl
Erik Satter Auto'sGAMEREN5311GHwww.eriksatterautos.nl
Estax Techniek BVOSS5349AVwww.estaxtechniek.nl
Timm.- en Aannemingsbedr. H. v. Alphen V.O.F.GAMEREN5311GHwww.euronet.nl
Apotheek Limbrichterveld B.V.SITTARD6135CHwww.ezorg.nl
Huisartsenpraktijk BloklandHOENSBROEK6433CJwww.ezorg.nl
Fiddelaers & Dochters VOFHEEZE5591HTwww.fiddelaars.nl
FitpuntBEMMEL6681BBwww.fitpunt.nl
Fotohandel HoedemakersVENRAY5801BBwww.fotohoedemakers.nl
Peter Scholl Architecten B.V.MAASTRICHT6212BAwww.frenckenscholl.nl
Fysio-Aktief den Hollander & VerbeekZEGVELD3474HKwww.fysio-aktief.nl
Fysio-Aktief den Hollander & VerbeekWOERDEN3442ABwww.fysio-zegveld.nl
Boussole ProductsGROESBEEK6562AZwww.fysio024.nl
Fysiotherapie Oud ZuidARNHEM6841EBwww.fysioarnhem.nl
Fysiotherapie/Sportrevalidatie Ronald de HaanASTEN5721GBwww.fysiohaan.nl
Fysiotherapie-en Manueletherapie RomboutsKESSEL (LB)5995BAwww.fysiokessel.nl
Fysio LimbrichtLIMBRICHT6141BHwww.fysiolimbricht.nl
Fysiotherapie en Manuele Therapie Tarthorst 2000WAGENINGEN6708HXwww.fysiotfittarhorst2000.nl
Fysiotherapie EijsEIJS6287BHwww.fysiotherapie-eys.nl
Fysiotherapie EysEYS6287PHwww.fysiotherapie-eys.nl
Fysiotherapie en Manuele Therapie van EijkEINDHOVEN5643PTwww.fysiotherapievaneijk.nl
Fysiotherapie VoerendaalVOERENDAAL6367EDwww.fysiotherapievoerendaal.nl
Fysio ZuiderengEDE6717SCwww.fysiozuidereng.nl
FyzioZEVENAAR6903HHwww.fyzio.nl
Garage den HaanHELMOND5705CHwww.garagedenhaan.nl
Gezondheidscentrum UdenUDEN5402KDwww.gcuden.nl
Gebr. van AalstWAALWIJK5141ABwww.gebrvanaalst.nl
Slijterij Wijnhandel van GenechtenVELDHOVEN5505ARwww.genechten.com
GeriaFitTERHEIJDEN4844RGwww.geriafit.nl
Giebels Meat Products BVHELMOND5705DKwww.giebelsmeatproducts.nl
Van DommelenVENHORST5428NB
Fleuren De Mortel V.O.F.DE MORTEL5425RK
Mobiel Star Carclean. Eindhoven en AutohandelEINDHOVEN5652BJ
Avia Geerling - TheunissenREUVER5953AD
DA Drogisterij MoniqueMARGRATEN6269DA
Mauriks StomeretteVUGHT5262CX
CocolareVELP6881TD
Ed JuwelierUTRECHT3511VP
Sportschool Limited EditionAPELDOORN7328JE
Schoenmakerij MarkusALMERE1315AP
Kapsalon HuijsmansKAATSHEUVEL5171GD
Apotheek RozengaardeDOETINCHEM7002AB
Mauriks StomeretteVUGHT5262CX
Bakkerij TommieNEDERWEERT6031CC
De Kromme ElleboogWIJCHEN6602AV
GodschalkNIJMEGEN6541DAwww.godschalk-natuursteen.nl
Lighthouse Worlwide Solutions Benelux BVBOVEN-LEEUWEN6657KDwww.golighthouse.nl
Gordijn Atelier CorinaWAALRE5582HSwww.gordijnenateliercarina.nl
Detco Holding B.V.AMERSFOORT3811KHwww.haarpro.nl
Haller Benelux B.V. guus navragenHEDEL5321JAwww.hallerbenelux.nl
Slijterij van de HeijdenEINDHOVEN5612CDwww.heijdenwijnimport.nl
Begraafpark Heilig Zand StichtingHEILIG LANDSTICHTING6564BVwww.heiliglandstichting.com
Heinemans Totaal ReclameVELDHOVEN5508RNwww.heinemans.nl
Henk Hoeijmakers VOFOOSTRUM5807ESwww.henkhoeijmakers.nl
Henstek Wijchen BVWIJCHEN6603BHwww.henstek.nl
Henstek Wijchen BVWIJCHEN6603BHwww.henstek.nl
Hepa Care RevalidatietechniekGEFFEN5386KRwww.hepa.nl
J.C.M. HermensVALKENBURG6301KJwww.hermens.nl
Hetadvies.nlMILL5451BRwww.hetadvies.nl
Fruitstation van ArkelBUURMALSEN4197RC
MTS VissersDRUNEN5151RK
Supermarkt Boonaerts Heeze B.V.HEEZE5591HD
W.M.M. HendriksKESSEL5995PG
Hubo De KosterSTRAMPROY6039AH
Vergeest MetaaltechniekWIJCHEN6604LL
Drost Bloemen GroothandelOTTERLO6731SC
A.J.P.M. de JongDONGEN5105BA
Stevig GekruidWINTELRE5513NV
Vishandel PutWINTERSWIJK7102JL
Doevelaar HaarmodeYSSELSTEYN5813BM
Handelsonderneming Eddy KerstensROOSENDAAL4703SJ
RTV Revisietechniek Verwijs VOFSTEENBERGEN NB4651SL
Drost Bloemengroothandel BVOTTERLIO6731SC
Van der Wiel's AutobedrijfWIJK BIJ DUURSTEDE3961NG
High Gloss Foliedruk BVDOETINCHEM7005AGwww.highgloss.nl
Hireserve B.V.ROTTERDAM3071NKwww.hireserve.com
Cigo Spaland v.o.f.SCHIEDAM3121CB
Autobedrijf Peter BoshouwersROOSENDAAL4708AJ
Theo Pastoor, De Echte BakkerTILBURG5017GJ
Brood en Banketbakkerij WaegemakersGILZE5126GB
Pescade'S-HERTOGENBOSCH5211HK
Loonbedrijf PijnenburgLOON OP ZAND5175PE
Autobedrijf Tonny SchoolSCHAIJK5374CM
Bakkerij Cardinaals VOFGELEEN6165AR
Lemmens BromfietsenMEERSSEN6231EN
Schoenmakerij 't CentrumGOIRLE5051NK
Bakkerij MansMONTFORT6065AV
Bakkerij van den BerghAFFERDEN LB5851AG
De Verfmolen BVZUNDERT4881WC
Dirven SchoenenTILBURG5038CK
Van Beek Staalconstructies BVLIENDEN4033CBwww.hooftzaak.nl
Fresh-Corner V.O.F.IJSSELSTEIN3401DG
Bakkerij Korengoud'S-HERTOGENBOSCH5211MJ
M. van Loon VOFWIJK EN AALBURG4261TC
M.A.M. HulshofZIEUWENT7136LA
Bed Concept B.V.EINDHOVEN5627BK
Best Barbers & Best CoffeeBEST5683KD
Slaap TrendsVENRAY5802AS
Relaxx KapsalonVEENENDAAL3901CC
Pelgrim & van Nugteren FysiotherapeutenNIJMEGEN6524PJ
Van der Wielen-Brands B.V.MARCHAREN5367NE
Boekhandel van AmelsvoortDEN BOSCH5235KS
Corona D.G.C. RebelEINDHOVEN5644EK
M. van Loon VOFWIJK EN AALBURG4261TC
Diernspeciaalzaak Wit ZwartBLADEL5531EG
Bella Venezia 2LEUSDEN3831NB
milly tropicalAMSTERDAM1093BS
Juwelier GerritsenVELP6881SP
Huisartsenpraktijk LimbrichtLIMBRICHT6141BEwww.huisartsenpraktijklimbricht.nl
Naaimachinehandel v. HuisstedenNIEUWEGEIN3438AAwww.huissteden.com
Eurotools B.V.BUDEL6021ACwww.iae.nl
IMS Benelux Holding Coöperatieve U.A.BEUSICHEM4112JSwww.imsbenelux.nl
Incaa BVUGCHELEN7339BDwww.incaacomputers.com
Infra Service Center BVMEERKERK4231BEwww.infrarentals.com
Bakkerij Van den EertweghSINT-OEDENRODE5492HRwww.inter.nl.net
Jack Waayen Beeld en GeluidSTEIN LB6171GDwww.jackwaayen.nl
Jaja WorldBREDA4817ZBwww.jaja.net
J&G KantoorvakhandelOUDENBOSCH4731JJwww.jgshop.nl
J. Verhagen Onroerend Goed BVSCHIJNDEL5482TJwww.jmmmverhagen.nl
Bloembinderij John FloraDONGEN5104JMwww.johnflora.nl
Mts Jonker Schrauwen Accountants BelastingadvHENDRIK-IDO-AMBACHT3342GTwww.jonkerschrauwen.nl
Joordens' ZadenKESSEL LB5995BMwww.joordens.com
Joordens' ZadenKESSEL LB5995BMwww.joordens.com
Dierspecialist van der VeldenGELDROP5664HLwww.joostvdvelden.nl
JWR Horsetrucks Ede BVEDE GLD6716BGwww.jwrtrucks.com
Kantoor Hendrikx BVWEERT6006SLwww.kantoor-hendrikx.nl
Kapsalon InnovaGIESSENBURG3381JPwww.kapsaloninnova.nl
Kapsalon MarcOIRSCHOT5688EWwww.kapsalonmarc.nl
Kapteyn BloemenUTRECHT3522BAwww.kapteynbloemenutrecht.nl
Van Vliet KastanjehoutLANGBROEK3947NBwww.kastanjehout.nl
Edma BeheerBERGEIJK5571KCwww.kempencladding.nl
Keunen KunststoffenBEEK EN DONK5741HCwww.keunenkunststoffen.nl
Klijn AdviesKAATSHEUVEL5171GGwww.klijnadvies.nl
Keurslagerij Koen van VugtDRUNEN5151BKwww.koenvanvugt.keurslager.nl
Maatschap H.M.T. van den TopLUNTEREN6741MJ
Tandtechnisch Laboratorium D.A. NaafsAPELDOORN7331BC
Tankshop OverstegenDOETINCHEM7002AB
Machinale Timmerfabriek 'De Oude Molen' B.V.HALSTEREN4661PZ
Dierenspeciaalzaak Harrie HendriksEINDHOVEN5613DP
Maatschap van LierMEIJEL5768RG
Evers TransportLUNTEREN6741HP
Machinale TimmerfabriekHALSTEREN4661PZ
Kwant MeubelmakerijBUNNIK3981HBwww.kwantmeubelmakerij.nl
L. Craenen AutostoffeerderijSUSTEREN6114GAwww.lambertcraenen.nl
L. Craenen AutostoffeerderijSUSTEREN6114GAwww.lambertcraenen.nl
Langenhuijsen Administratie- & Belastingcons.TILBURG5042PXwww.langenhuijsen-tilburg.nl
Lasbedrijf van BeekLIENDEN4033CBwww.lasbedrijfvanbeek.nl
Laser 2000 Benelux C.V.VINKEVEEN3645GVwww.laser2000.nl
La Serra ExclusivePlantsESCH5296NCwww.laserra.nl
De MeteoorWIJCHEN6604CRwww.leesmap.net
LekturaHEEZE5591HNwww.lektura.nl
Lemans BVHALSTEREN4661PZwww.lemans-nederland.eu
Lempens Heftrucks VOFECHT6101XEwww.lempensheftrucks.nl
Leto Wijchen BVWIJCHEN6603BVwww.letowychen.nl
Leto Beheer BVWIJCHEN6603BVwww.letowychen.nl
Limburgse Bouwmaterialenhandel BVVENRAY5804CNwww.limburgsebouwmaterialen.nl
Limburgse Bouwmaterialenhandel BVVENRAY5804CNwww.limburgsebouwmaterialen.nl
Ambachtelijke Boekbinderij Wouter LingemanBENNEKOM6721SNwww.lingeman.nl
Slijterij Wijnhandel Marcel VerhagenBERLICUM5258AXwww.liquor-online.nl
Dariush hair salonAMERSFOORT3811AR
Pater VOFHARSKAMP6732GE
Walarien kledingreparatieHILVERSUM1211CW
Gocer kledingreparatieALMERE1315AN
Ballie pizza-doner-shoarmaTILBURG5042MX
Drogisterij Noordveld B.V.NUENEN5672GM
Attent Alverna SupermarktWIJCHEN6603CZ
Bakkerij StrikBERLICUM5258BE
RaaijmakersNISTELRODE5388VG
DecomsatBOVEN LEEUWEN6657AP
Sportmedisch TrainingscentrumOOSTERHOUT NB4901HC
DecomsatBOVEN LEEUWEN6657AP
Slagerij Evers VOFARNHEM6811DL
LOA Lak BVTILBURG5015BTwww.loa.nl
Van Loenhout BVBREDA4827HJwww.loenhout.nl
Lommen Tegels en SanitairSOMEREN5712AAwww.lommensomeren.nl
Loxam Rental.ZWOLLE8042PWwww.loxam.nl
Lurvink RVS BVLICHTENVOORDE7131PEwww.lurvink.nl
Machinefabriek van de Mortel B.V.WAALRE5582HAwww.machinefabriekvdmortel.nl
Van Mannekus & Co BVSCHIEDAM3115HEwww.mannekus.com
Van Mannekus & Co BVSCHIEDAM3115HEwww.mannekus.com
Heilig Land StichtingHEILIG LANDSTICHTING6564BVwww.mariekevanbaarle.nl
Steenbeeldhouwerij Marieke van BaarleNIJMEGEN6531TNwww.mariekevanbaarle.nl
Marja VOFASTEN5721GAwww.marja-asten.nl
Marskramer van BerkelKUDELSTAART1433KHwww.marskramervanberkel.nl
Mart van Beers WooninrichtingKAATSHEUVEL5171GDwww.martvanbeers.nl
Mauriks StomeretteVUGHT5262CXwww.mauriksstomerette.nl
MBDEDEURNE5753RCwww.mbde.nl
Versteeg Mijdrecht VOFMIJDRECHT3641ABwww.me.com
Stichting VlietkinderenVOORBURG2273CAwww.mecasa.nl
Medaillon Vlees BVALPHEN AAN DEN RIJN2408AWwww.medaillonvlees.nl
MedImmuneNIJMEGEN6545CGwww.medimmune.com
Autoservice RikkerinkLAREN7245CAwww.michelrikkerink.nl
Modiform Extrusion B.V.ROOSENDAAL4704RTwww.modiformextrusion.nl
JTV Rotterdam BVROTTERDAM3022DEwww.mondzorgvoorkids.nl
Tabakshop SteenbergenSTEENBERGEN5386ALwww.mooiwinkeltje.nl
Moveo, praktijk voor fysiotherapieTILBURG5045MDwww.moveo-therapie.nl
MPR Marine BVSCHIEDAM3113ANwww.mprmarine.com
Alba Metaal BVRENKUM6871KAwww.muldermetaal.nl
Multiway DataNEDERWEERT6031CDwww.multiwaydata.nl
Natural Goods VOFLUNTEREN6741PAwww.naturalgoods.nl
Rhenus Road B.V.VENLO5915PHwww.nl.rhenus.com
Nguyen Oriental FoodsETTEN-LEUR4879AJwww.nofnl.com
Uitgeverij NovapressHOENDERLOO7351AWwww.novapress.nl
VlietkinderenVOORBURG2273CA
Timmerbedrijf Coolen VOF StramproySTRAMPROY6039SE
Tankstation Overstegen B.V.DOETINCHEM7002AB
Polymax Holding B.V.KAMERIK3471GL
Polymax Holding BVKAMERIK3471GL
Gremmen Auto'sOSS5349BG
Bakkerij van der PuttenMIERLO5731BJwww.onsbrabantnet.nl
Partycentrum Bommel VOFDOMMELEN5551AWwww.onsbrabantnet.nl
Verschuren HakkenbarMIERLO5731BXwww.onsbrabantnet.nl
Sportstudio Fit and FunMIERLO5731EJwww.onsmail.nl
Scheepsrestauratie OrdingALMERE1323VAwww.ording-blokken.nl
CigoSCHIEDAM3121CBwww.outlook.com
DSZ Discus OisterwijkOISTERWIJK5061HBwww.parelnet.nl
Parts ExpressVIANEN4131NJwww.partsexpress.nl
Parts Express BVVIANEN4131NJwww.partsexpress.nl
Pb-ICT SolutionsSEVENUM5975RKwww.pb-ict.nl
PC ReadySOMEREN5711EMwww.pcready.nl
PC ReadySOMEREN5711EMwww.pcready.nl
Pedak BVHEYTHUYSEN6093PLwww.pedak.nl
Pedak BVHEYTHUYSEN6093PLwww.pedak.nl
Peeters DecohomeCUIJK5431BWwww.peeters-decohome.nl
H. Peijnenburg Smederij en Constructiebedrijf BVROSMALEN5247JRwww.peijenburg-metaal.nl
Erico B.V.TILBURG5015BEwww.pentair.com
Pharmalabel B.V.ROOSENDAAL4704SEwww.pharmalabel.nl
Garage De TorenSOEST3764CC
Amis International B.V.CULEMBORG4104AR
Jos Buijs Exploitatie B.V.BERGEN OP ZOOM4622RE
ENRW Trading B.V.BREDA4814GD
Technische Handelsonderneming Th. van DalNIEUWKUIJK5253RM
Jos van Deurzen B.V.MILHEEZE5763PD
Partyverhuur GoossensDE MORTEL5425WB
Slijterij van de Heijden VOFEINDHOVEN5612CD
H. van Engelenburg MetaalDODEWAARD6669MZ
Hogedoorn MachinefabriekRENKUM6871CK
Schilderbedrijf Jacobs B.V.DIDAM6942SE
't Wapen van MedlerVORDEN7251LZ
Aalderink SupermarktSTEENDEREN7221BP
Bloemenkwekerij van ThielHANDEL5423VN
Kinderopvang 't ZonnetjeLIEMPDE5298CM
Cover upHORST5961pk
Theo Leenders BV offerte getekendOOSTERHOUT NB4902NS
Autobedrijf Hans RaaymakersWIJCHEN6603GG
Theo Leenders BVOOSTERHOUT NB4902NS
Melkveebedrijf Luyben VOFHEUSDEN5256VW
Bakkerij van BroekhovenSTEENBERGEN NB4651XJ
Autobedrijf Jos BuijsBERGEN OP ZOOM4622RE
Administratiekantoor Poos en HofmanHEUMEN6582AAwww.poosenhofman.nl
Praktijk Bardoel-van LierESCHAREN5364RAwww.praktijkbardoelvanlier.nl
Tandartspraktijk De WatervalALMERE1353BDwww.praktijkdewaterval.nl
Primakabin B.V.KLUNDERT4791RVwww.primakabin.nl
Printservice CuijkCUIJK5431DVwww.printservicecuijk.nl
P.J. Beaujean Holding B.V.ECHT6101XBwww.profile.nl
Puur KozijnDEURNE5753DJwww.puurkozijn.nl
Praktijk Annette de Gooijer voor Fysiotherapie en Medische TrainingVLIJMEN5251RHwww.qsupport.nl
Queresta ProjectbureauSITTARD6131HLwww.queresta.nl
Queresta ProjectbureauSITTARD6131HLwww.queresta.nl
Brood- en Banketbakkerij Hoeve V.O.F.AMSTERDAM1069DR
Schenk ElectrotechniekDEN HELDER1781XP
Fitness Centrum DonarIJMUIDEN1973RR
Schenk ElectrotechniekDEN HELDER1781XP
Commerciële Radio Brabant BVROSMALEN5247WZwww.radiogroep.nl
Ravelijn AdvocatenBERGEN OP ZOOM4611PPwww.ravelijnadvocaten.nl
Bakkerij van RavelsBERGEN OP ZOOM4624ACwww.ravels.nl
Leo HoldingTIEL4003JLwww.recyclingdebetuwe.nl
RNWM de Bonth BVVLIJMEN5251JDwww.renedebonth.nl
De Bruijn BVLOPIK3412KZwww.rensdebruijn.nl
De Bruijn BVLOPIK3412KZwww.rensdebruijn.nl
Result AccountantsGENDT6691PKwww.resultaccountants.nl
Tegelhuis Den BoschDEN BOSCH5222APwww.rosstegels.nl
Sars Verhuizingen en Verpakkingen BV'S-HERTOGENBOSCH5222BPwww.sars.nl
Schoenmakerij WimARNHEM6811DRwww.scarlet.nl
Schaepmeester SchilderwerkenWIJCHEN6604LVwww.schaepmeester.nl
Gebr. Matena B.V.PAPENDRECHT3356LWwww.SCHEEPSWERFMATENA.NL
Autobedrijf Scheerders BVDONGEN5106NEwww.scheerders.nl
Schoenmaker MartensAPELDOORN7331GHwww.schoenmakerijapeldoorn.nl
Scientific Drilling Ltd.ALKMAAR1822BBwww.scientificdrilling.com
Scientific Drilling Ltd.ALKMAAR1822BBwww.scientificdrilling.com
Segeren WoninginrichtingRIJEN5121EBwww.segeren-woninginrichting.nl
Service point mortelpleinTILBURG5037PKwww.servicepointmortelplein.nl
CMYK ConsultancyTIEL4004JPwww.signracer.ch
Smits-maatjeMIERLO5731JLwww.skatestyle.nl
Ski en PartycentrumEINDHOVEN5624EBwww.skienpartycentrum.nl
SlangenwachtBERGHEM5351PGwww.slangenwacht.nl
SlangenwachtBERGHEM5351PGwww.slangenwacht.nl
Sport Medisch Training CentrumOOSTERHOUT4901HCwww.smtcoosterhout.nl
SpellenpoortAMERSFOORT3811EAwww.spellenpoort.com
Springer & van den DikkenbergEDERVEEN6744TBwww.springerenvandendikkenberg.nl
Springer & Van den DikkenbergEDERVEEN6744TBwww.springerenvandendikkenberg.nl
Keetels Machines BVSCHIJNDEL5482TMwww.stmmachinebouw.com
Stolker PlantsBOSKOOP2771XTwww.stolkerplants.com
Stolker PlantsBOSKOOP2771XTwww.stolkerplants.nl
Remijn BVKERKDRIEL5331HWwww.stompetoren
Kaashandel Remijn B.V.KERKDRIEL5331HWwww.stompetoren.nl
Strabag BVROERMOND6041TCwww.strabag.com
Stuij InstallatietechniekHALSTEREN4661PZwww.stuij-installatietechniek.nl
SuperCatch hengelsportSINT WILLEBRORD4711EMwww.supercatch.nl
Tandarts SpauwenNEDERWEERT6031EGwww.tandartsennederweert.nl
Tandartspraktijk T.G. Kho BVEINDHOVEN5623BPwww.tandartskho.nl
Tandheelkundig centrum BurenBUREN GLD4116EDwww.tandheelkundigcentrumburen.nl
Arie's TattooEINDHOVEN5612CGwww.tatooarie.nl
Arie's TattooEINDHOVEN5612CGwww.tatooarie.nl
Y.S.C. Claasen Haarmode h/o Team KapsalonNUENEN5671GXwww.teamkappers.nl
TechnicadHENGELO7553LKwww.technicad.nl
TechnotapeDORDRECHT3316GZwww.technotape.nl
TechnotapeDORDRECHT3316GZwww.technotape.nl
Tek StudioBARNEVELD3771NCwww.tekstudio.nl
Limburgia Twello V.O.F.TWELLO7391CA
LimburgiaTWELLO7391CA
Fysiotherapie BraakhuizenGELDROP5666AA
Technisch Handelburo Verhoef BVRIDDERKERK2984CCwww.thbverhoef.com
Theo Veld VerzekeringenSCHAIJK5374PGwww.theoveldverzekeringen.nl
ThyssenKrupp Materials Nederland BVVEGHEL5466AEwww.thyssenkrupp.com
Theunissen Timmerfabriek BVWIJCHEN6604CWwww.tifa-theunissen.nl
Banketbakkerij Huize PetriARNHEM6828CJ
Autoschadeherstelbedrijf Westerink BVVEENENDAAL3902HP
Banketbakkerij Huize PetriARNHEM6828CJ
T.L.K. Tandtechn. Lab. A.P.M. KrijntjesSUSTEREN6114BMwww.tlkkrijntjes.nl
Toon Beentjes TweewielersHEEMSKERK1961KAwww.toonbeentjes.nl
Bike Totaal Toon's BikeBUDEL6021BHwww.toonsbikes.nl
Kapsalon MarcOIRSCHOT5688EWwww.tref.nl
Wash Drive InVENLO5928NJwww.truckwash.nl
Tuinwereld BVMALDEN6581AHwww.tuinwereld.nl
Tweewielerhuis Harold FranssenVELDHOVEN5502JEwww.tweewielerhuisfranssen.nl
De Clean FactoryNUENEN5671EX
Belinda riancreatieWAGENINGEN6707JA
Keurslagerij Chris VogelsNUENEN5672GM
Schoenmakerij WimARNHEM6811DR
Used products Eindhoven BVEINDHOVEN5612CNwww.usedproducts.nl
Van Berne HedelHEDEL5321NEwww.vanbernehedel.nl
Van der Velden NatuursteenZEIST3702GPwww.vandervelden-natuursteen.nl
Van der Wees Watertransporten B.V.DORDRECHT3316AZwww.vanderwees.nl
H. van Langelaar & Zn CVZAANDAM1502TZwww.vanlangelaar.nl
VAV BVKOCKENGEN3628ASwww.vavabv.nl
Van Daal Engineering BVHEYTHUYSEN6093PLwww.vdaal.nl
Automobielbedrijf van de Weem Boxmeer BVBOXMEER5831AVwww.vdweem.nl
Verberne Bouw+meubelASTEN5721VBwww.verbernebouwenmeubel.nl
Verberne Bouw+meubelASTEN5721VBwww.verbernebouwenmeubel.nl
Vergeest Metaaltechniek Wijchen BVWIJCHEN6604LLwww.vergeestmetaaltechniek.nl
ANL Verhoeven Bouw BVLANGENBOOM5453STwww.verhoevenbouw.nl
Meubelfabriek VissersOSS5349AWwww.versatel.nl
Vida RijsttafelproduktenZEVENAAR6902PCwww.vida-rtp.nl
Vida Rijsttafelprodukten BVZEVENAAR6902PCwww.vida-rtp.nl
VirbacBARNEVELD3771NHwww.virbac.nl
Voets Installaties BVKELPEN OLER6037RSwww.voetsinstallaties.nl
Vos Instrumenten BVZALTBOMMEL5301KRwww.vosinstrumenten.nl
Vromans Kwekerij B.V.BIESTHOUT AKKER5084HLwww.vromanskwekerijen.nl
WA Customs B.V.BREDA4836LAwww.wacustoms.nl
Fysiotherapie de WaterleeghtKAATSHEUVEL5171CCwww.waterleeght.nl
Weko Food BVOCHTEN4051CGwww.weko.nl
Euro - Wijzer B.V.VALKENSWAARD5554CJwww.wijzerinfo.nl
Accountantskantoor WilhelmusEIJSDEN6245EXwww.wilhelmus-ra.nl
Willemsen FysiotherapieAPELDOORN7339HPwww.willemsenfysio.nl
Iwah Import-Export B.V.MAARHEEZE6026PXwww.worldonline.nl
Wouters PrecisieKNEGSEL5511LGwww.woutersprecisie.nl
Servicebedrijf W. van Roekel B.V.RHENEN3911VTwww.wvanroekel.nl
Servicebedrijf W. van Roekel BVRHENEN3911VTwww.wvanroekel.nl
Apotheek NederweertNEDERWEERT6031CHwww.wxs.nl
Xella Kalkzandsteenfabriek De HazelaarBVKONINGSBOSCH6104RAwww.xella.com
Xella Kalkzandsteenfabriek BVHILLEGOM2182DWwww.xella.com
Xella Kalkzandsteenfabriek De HazelaarBVKONINGSBOSCH6104RAwww.xella.com
VirbacBARNEVELD3771NH
Techno-WeldingVEEN4264AG
Galvano-Technisch Bedrijf Mikron B.V.TILBURG5015BL
Groen OMPSON EN BREUGEL5694NE
Kobra Motorgarage al ledARNHEM6827BS
IntehaHOOFDDORP2131AE
Citroën DS Garage JansenBENNEKOM6721JX
Boottiek Zeilmakerij van de WerfMADE4921PJwww.zeilmakerij.com
Haarmode KopROOSENDAAL4701AX
Haarmode KopROOSENDAAL4701AX
MTS VissersDRUNEN5151RK
Akker-en Tuinbouwbedrijf Marc SimonsROOSTEREN6116AJ
Autobedrijf Van HoogstratenALPHEN6626AP
Aalbers Dier en TuinZETTEN6671CB
Kennedy Apotheek BVPURMEREND1443EC
Kapsalon Leering & Partners VOFZAANDAM1501CEwww.leeringenpartners.nl
H. Langelaar & Zn. C.V.ZAANDAM1502TZwww.vanlangelaar.nl
Luxe Brood-en Banketbakkerij BothABCOUDE1391GJwww.bakkerijboth.nl
Snackbar De Boemerang'S-HERTOGENBOSCH5211SLwww.deboemerang.net
Schenk ElectrotechniekDEN HELDER1781XP
Toon Beentjes TweewielersHEEMSKERK1961KA
Restaurant IJmond B.V.IJMUIDEN1976BT
Tandprothetisch Praktijk F.W. van der Linde B.V.IJMUIDEN1973BGwww.fvanderlinde.nl
Tebulo H.C.V. B.V.ALKMAAR1817DC
V.O.F. Brood- en Banketbakkerij W. BastmeijerIJMUIDEN1973PZwww.bastmeijer.nl
Meuleman Groente, Fruit en PrimeursBEVERWIJK1943LRwww.meulemangroentezaak.nl
Fitness Centrum DonarIJMUIDEN1973RRwww.donorfitness.nl
Keurslagerij SnelLIMMEN1906AWwww.snel.keurslager.nl
Boekhandel Dekker & DekkerEGMOND AAN ZEE1931AKwww.boekhandeldekker.nl
Flashpoint Group B.V.NIEUW-VENNEP2153PH
IntehaHOOFDDORP2131AC
Stomerij Nico Pols V.O.F.VOORSCHOTEN2254AGstomerijdewaal.nl
Cards Unlimited B.V.CRUQUIUS2142EWwww.cardsunlimited.nl
The Lease FactoryHOOFDDORP2132HBwww.leasefactory.nl
Nieuwenhuizen B.V.HEEMSTEDE2102LSwww.nieuwenhuizenbv.nl
Xella Kalkzandsteenfabr. van Herwaarden B.V.HILLEGOM2182DW
Van der Goes en GrootKWINTSHEUL2295RVwww.vandergoesengroot.nl
AFA B.V.ALPHEN A/D RIJN2408APwww.afa-bv.nl
Medaillon Vlees B.V.ALPHEN AAN DEN RIJN2408AWwww.medaillonvlees.nl
Eleven B.V.RIJSWIJK2288GGwww.eleven.nl
Blok Gouda B.V.GOUDA2801SB
Banketbakkerij Huib StamCAPELLE AAN DE IJSSEL2906LEwww.bakkerijstam.nl
MTEX Holland B.V.BARENDRECHT2991LDwww.mtex.co.il
Etol Nederland B.V.RIDDERKERK2984ARwww.etol.nl
Schneider B.V.RIDDERKERK2988CGwww.schneiderbv.nl
M.V.V. AutomobielenNIEUWERKERK A/D IJSSEL2911BLwww.automobielbedrijfmvv.nl
Van Mannekus & Co. B.V.SCHIEDAM3115HEwww.mannekus.com
MPR Crewing B.V.SCHIEDAM3113AN
Banketbakkerij van HeldenMIDDELHARNIS3241CWwww.banketbakkerijvanhelden.nl
De Hoofdzaak HaarmodeDORDRECHT3311GT
Thyssenkrupp Materials Nederland B.V.ZWIJNDRECHT3334KKwww.tkmn.nl
Tandprothetisch Centrum Grootheem BVDORDRECHT3317BS
Gebr. De Korte Hand.- en Trans.maatsch. B.V.ZWIJNDRECHT3331MA
Stam B.V.DORDRECHT3316GZwww.taxistam.nl
4 Consult B.V.ZWIJNDRECHT3331HEwww.4consult.nl
Zuiver financieel-fiscaal-advies B.V.HENDRIK-IDO-AMBACHT3342GR
Odontos BVNIEUWEGEIN3439LWwww.odontos.nl
B.V. Metaalwarenfabriek v/h de GoederenWOERDEN3449JCwww.degoederen.nl
De Goey Holding B.V.MONTFOORT3417GD
Polymax Industrietechniek B.V.KAMERIK3471GL
DSS Holland B.V.NIEUWEGEIN3439MSwww.power-shoe.com
Dealer Totaal Concept B.V.IJSSELSTEIN3404WVwww.dealertotaalconcept.nl
De Truffel Beheer B.V.WOERDEN3449JKwww.redora.com
Kapsalon InnovaGIESSENBURG3381JP
Hofman BakkerijSLIEDRECHT3362AA
Dynamic PromotionsIJSSELSTEIN3401NVwww.dynamicpromotions.nl
Autobedrijf Wooldrik van Miltenburg V.O.F.MONTFOORT3417XS
R & S Hydrauliek B.V.ZWIJNDRECHT3335LTwww.rs-hydrauliek.nl
Bakkerij VerweijWOERDEN3443BR
Apotheek 't Gouden Hert B.V.UTRECHT3513AGwww.apotheekhetgoudenhert.nl
Vakgarage AutoweerdUTRECHT3541ADwww.autoweerd.nl
MegafaUTRECHT3534ASwww.megafa.nl
Nanning Holding B.V.DE BILT3731JG
Decoil International BVUTRECHT3526AH
Financieel Beheer van Akkeren B.V.KOCKENGEN3628AS
Slagerij LombokUTRECHT3531CK
V.O.F. Van Kooten-Banket-BroodUTRECHT3562JT
Bauer Funderingstechniek B.V.MIJDRECHT3641SKwww.bauernl.nl
Van der Velde NatuursteenZEIST3702GPwww.vandervelde-natuursteen.nl
Van Wijk Industrie-ServiceMIJDRECHT3641SKwww.vanwijk-is.nl
Atelier LonnekeUTRECHT3544RKwww.omenpohm.com
Auto Hospitaal TalingBREUKELEN3621ZB
Fysiotherapie MerelhoveBAARN3743ELwww.fysiotherapiemerelhove.nl
Agraplan Farmaca B.V.HARDENBERG7773NNwww.agraplan.nl
Bouw- en Handelmaatschappij Nijkerk B.V.NIJKERK3861NCwww.bhnnijkerk.nl
Bacteriologisch Adviesburo B.V.ERMELO3851SRwww.bacburo.nl
Synergia Solution Hardewijk bvHARDERWIJK3846CGwww.nedaboproducts.nl
Shuffle-Mix Beheer B.V.BARNEVELD3771BNwww.shufflemix.com
PFW Aroma Chemicals BV | kantoorBARNEVELD3771MT
FotocinehouseAMERSFOORT3817KG
Master Express B.V.SOEST3763LB
T. KuijtZWARTEBROEK3785LJ
De Ouderwetse BakkerijHARDERWIJK3841BD
De WedloopBARNEVELD3771CAwww.dewedloop.nl
Fierets VishandelBARNEVELD3771AM
Schuiteman TechniekBARNEVELD3772TL
NCABARNEVELD3771MBwww.ncaonline.nl
Autoschadeherstelbedrijf Westerink B.V.VEENENDAAL3902HP
Janho Recycling B.V.TIEL4004JPwww.janhorecycling.nl
Weko Food International B.V.OCHTEN4051CGwww.interovo.com
Automobielbedrijf Folmer BVVEENENDAAL3905LX
Bakkerij M. van Dijk B.V.BUNNIK3981AC
van Vliet KastanjehoutLANGBROEK3947NB
Kwaliteitsslagerij Leen Verweij VOFSCHERPENZEEL GLD3925KC
van HardeveldVEENENDAAL3902ZB
De Leeuw & Partners Administratie en AdviesWIJK BIJ DUURSTEDE3961MX
Truckwash De Batterijen B.V.VEENENDAAL3905NSwww.carwashservice.nl
De Waal Vastgoed B.V.VEEN4264KEwww.dewaal-veen.nl
C3GroupLEERDAM4141DAwww.c3group.nl
Ido Matthijsse V.O.F. Smederij en HandelMELISKERKE4365NDwww.idomatthijsse.nl
Prince HelicoptersZIERIKZEE4301PDwww.prince-helicopters.nl
Brood- Banketbakkerij W. van WalderveenGELDERMALSEN4191BCwww.bakkerijvanwalderveen.nl
Brood- en Banketbakkerij Van Ravels B.V.BERGEN OP ZOOM4624BC
Theunisse B.V.STEENBERGEN (NB)4651SW
Lemans Nederland BVHALSTEREN4661PZwww.lemans-nederland.nl
Optiek van WelyROOSENDAAL4701AL
van Doorn Dakspecialist B.V.RILLAND4411PB
Advocatenkantoor Klaver B.V.BERGEN OP ZOOM4611PP
Autobedrijf Faasen V.O.F.STEENBERGEN4651RZ
Kop HaarmodeROOSENDAAL4701AX
Revisie Techniek VerwijsSTEENBERGEN4651SL
Eierhandel KoningsROOSENDAAL4701GJ
Bakkerij van BroekhovenSTEENBERGEN4651XJ
DGD MaatschapROOSENDAAL4703RCwww.dgdroosendaal.nl
Trucks RoosendaalROOSENDAAL4704SBwww.trucksroosendaal.nl
BlooMEDical Benelux N.V.BREDA4814RSwww.bloomedical.com
van Beek Infra Groep B.V.ETTEN-LEUR4879NGwww.vanBeekgroep.nl
Muys Reizen B.V.RUCPHEN4715RB
Deco Home De VerfmolenZUNDERT4881WC
Michelin Distribution B.V.BREDA4825AZwww.michelin.fr
Auto Service Velletri Oudenbosch 'ASVO' B.V.OUDENBOSCH4731DDwww.asvoautobedrijf.nl
Jaja B.V. al klantBREDA4817ZB
Van den Dungen Vastgoed B.V.ETTEN-LEUR4872ME
JaJa World Import & Export B.V.BREDA4817ZBwww.jaja.net
Accountantskantoor Wijers en Teurlings B.V.BREDA4816BG
A.S.C. GroupETTEN-LEUR4871EPwww.asc-bv.nl
Cronimet Holland B.V.MOERDIJK4782PW
Gorre BeheerZEVENBERGEN4762ARwww.gorre-id.com
Brood- en Banketbakkerij Van der KleijBREDA4835AM
Autobedrijf C.A. OomenSPRUNDEL4714EEwww.caoomen.nl
Wagenaar Haarmode t.h.o.d.n. Cosmo Hairstyl.OOSTERHOUT4901EP
Ad Hellemons KeukensETTEN-LEUR4871ER
Paarden Praktijk West BrabantROOSENDAAL4706RAwww.paardenpraktijk.nl
Apcon Groep B.V.RIJSBERGEN4891CKwww.apconbv.com
EDEX food groothandel B.V.ZEVENBERGEN4761RMwww.edexfood.com
Hotel Gilze-RijenGILZE5126TAwww.hotel-gilzerijen.nl
D & F Techniek B.V.RIJEN5121DRwww.dftechniek.nl
UnderconstructionHILVARENBEEK5081CTwww.sikla.nl
LOA Lak B.V.TILBURG5015BT
A.P.J. Scheerders B.V.DONGEN5106NEwww.scheerders.nl
Behangersbedrijf Gebr. van Aalst B.V.WAALWIJK5141AB
PoredoDONGEN5107RJwww.poredo.nl
RSC Beheer BVRAAMSDONKSVEER4941SJwww.rsc-bv.nl
Find OpleidingenMADE4921BLwww.findbv.nl
Autocenter BoomstraatTILBURG5015BB
Carbonfilters B.V. vh BTA Montage B.V.RIJEN5121DE
Dirven SchoenenTILBURG5038TK
Exploitatiemaatschappij De Koning B.V.SINT-OEDENRODE5492HAwww.lo-go.nl
Habotex Naai en LockmachinesOISTERWIJK5061KEwww.habotex.com
Henk KoenenGILZE5125PWwww.henkkoenen.nl
VOF Hendrikx en HendrikxTILBURG5047TWwww.spareribexpress.nl
Bakkerij Ger LigthartMADE4921BE
Drunen, v. LederwarenWAALWIJK5144NX
Fysiotherapeutenmaatschap MariastraatRIJEN5121JWwww.fysio-mariastraat.nl
MoveoTILBURG5045MDwww.moveo-therapie.nl
Boottiek Zeilmakerij van de WerfMADE4921PJwww.zeilmakerij.com
W.C. Duijzer Holding B.V.BRAKEL5306VN
Aannemersbedrijf F. Kraay Well BVWELL5324ZG
Heinsbroek Fijnmetaal B.V.ZALTBOMMEL5301LWwww.heinsbroek-fijnmetaal.nl
Zumpolle BVZALTBOMMEL5031LW
R.N.W.M. de Bonth B.V.VLIJMEN5251JD
Westerlaken Elshout Beheer B.V.ELSHOUT5154PH
Geerts B.V.GEMONDE5293ALwww.geertsadviesgroep.nl
Visser Auto-Electra'S-HERTOGENBOSCH5222BCwww.visserautoelectra.nl
Q & S Vastgoed B.V.ROSMALEN5246JR
Juritex Kaatsheuvel B.V.KAATSHEUVEL5171PWwww.juritex.nl
Hombergen Verf Glas Behang B.V.DRUNEN5151BR
Fysiotherapie De Waterleeght B.V.KAATSHEUVEL5171CCwww.waterleeght.nl
Hulshof Kroonen & GroenROSMALEN5242HAwww.hkeng.nl
Vos Instrumenten B.V.ZALTBOMMEL5301KRwww.vosinstrumenten.nl
Central Heating B.V.KAATSHEUVEL5171PNwww.centralheating.nl
D.C.S. Import & ExportBOXTEL5281PSwww.schoonmaakdiensten.nl
Jachtbouw van den Hoven B.V.WASPIK5165NMwww.bvandenhovenjachtbouw.nl
Anago B.V.S-HERTOGENBOSCH5211JMwww.anago.nl
Mart van Beers Onroerend Goed B.V.KAATSHEUVEL5171GD
Firma Bakkerij StrikBERLICUM5258BE
Tabakszaak Wielsem VOF'S-HERTOGENBOSCH5231BV
Bakker Boogerd Piekfijn v.o.fKAATSHEUVEL5171GEwww.bakkerijpiekfijn.nl
Annies Speelgoed en Hobby ParadijsROSMALEN5241ED
Tiko B.V.HEUSDEN GEM HEUSDEN5256NPwww.tikotimmerwerken.nl
Mode en wonen A. van EeuwijkKERKDRIEL5331AK
Dames & Herenkapsalon Vincent BurgAMMERZODEN5324AT
Bakker Allard Jacobs B.V.DRUNEN5151BR
Garagebedrijf B. de VriesBRAKEL5306GJwww.autobedrijfbertdevries.nl
R & R AutomatiseringKERKDRIEL5331PMwww.rrautomatisering.nl
Pilkington'sS-HERTOGENBOSCH5211KK
Melkveebedrijf Luyben VOFHEUSDEN5256VW
Sybilla Buisman Optiek B.V.BOXTEL5281HBwww.buismanoptiek.nl
Keurslager Koen van VugtDRUNEN5151BKwww.koenvanvugt.keurslager.nl
Bloemsierkunst P. van Prooijen'S-HERTOGENBOSCH5211MXwww.van-prooijen.nl
Bakkerij BiermanKAATSHEUVEL5171BMwww.bakkerijbierman.nl
Specifiek FysiotherapieWASPIK5165TKwww.specifiekfysiotherapie.nl
Klijn AdviesKAATSHEUVEL5171GG
Maatschap Liem SimonKAATSHEUVEL5172BX
Uitvaartverzorging Stork MaasdrielHEDEL5321NCwww.storkmaasdriel.nl
Praktijk Annette de Gooijer voor Fysiotherapie enVLIJMEN5251RH
Hepa B.V.GEFFEN5386KRwww.hepa.nl
Gebr. van Munster Holding B.V.HEESCH5384LLwww.vanmunster.com
Vogels GroenvoorzieningGEMONDE5291NGwww.vogelsgroen.nl
Autobedrijf R. Verstegen B.V.UDEN5405NB
van Kuringe AdviesgroepST. OEDENRODE5491HA
Van den Heuvel Aannemingsbedrijf B.V.HEESCH5384TK
Estax Techniek B.V.OSS5349AVwww.estaxtechniek.nl
Vissers Beheer B.V.OSS5349AW
ANL Vastgoed B.V.LANGENBOOM5453ST
Veldhovense Bouwmaterialen B.V.VELDHOVEN5503HJwww.veldhovense.nl
B.V. Machinaal Timmerbedrijf Van HeertumVORSTENBOSCH5476LDwww.van-heertum.nl
Doorenhorst VastgoedCUIJK5431NLwww.airbagbank.eu
Ambachtelijke Bakkerij Merks VOFBOEKEL5427CHwww.bakkerijmerks.nl
Gremmen Auto'sOSS5349BG
De Greeff Caravan - RecreatieGRAVE5361CVwww.degreeff.nl
Manders Automatisering en AdviesGEMERT5421KBwww.mandersautomatisering.nl
V.O.F. Slagerij Van OrsouwHEESCH5384MC
TMB Image Center B.V.SCHIJNDEL5482TGwww.tmb.nl
Verhoeven VerzekeringenSCHIJNDEL5481AKwww.verhoevenverzekeringen.nl
Autobedrijf Van Doorn offerteVEGHEL5462GKwww.vandoornautos.nl
Hairmix VOFOEFFELT5441XB
van den Broek & Partners BoekelBOEKEL5427SK
DerbySCHAIJK5374CMwww.derby.nl
Peters Deco HomeCUIJK5431BWwww.peters-decohome.nl
Foka GlasST. OEDENRODE5492HT
Fourniturenwinkel 't KluskeUDEN5401GC
Steenhouwerij De MolenheideSCHIJNDEL5482ZW
John Vermeulen FietsplezierUDEN5405AGwww.vermeulen-fiets.nl
Medifit Grave e.o.ESCHAREN5364RA
Miranda's Groente en FruitGEMERT5421JX
Massagepraktijk Paul v. MontfortVELDHOVEN5503HJwww.paulvanmontfort.nl
ToBa SpecialiteitenVELDHOVEN5504HLwww.toba-specialiteiten.nl
Autoservice ElvroBOEKEL5427CDwww.elvro.nl
Administratiekantoor van NistelrooijGEFFEN5386AXwww.vannistelrooij.net
De Koning t.h.o.d.n. HalfordsUDEN5401GEwww.halfords.nl
Reisburo Yvonne Bloemers / Travel XL SchaijkSCHAIJK5374AAwww.reisbureauschaijk.nl
Topline Kappers de WitBOEKEL5427BB
DigiFactoryVINKEL5381GTwww.digimailer.nl
Ann & John BruidsmodeEINDHOVEN5613CB
Aris Holding B.V.EINDHOVEN5652ELwww.arisbv.nl
Dewaco Kunststoffen B.V.NUENEN5672ADwww.dewaco.nl
Kemi Kempische Metaalwaren Industrie B.V.RIETHOVEN5561ACwww.kemi.nl
Tilburgs Truckparts B.V.VALKENSWAARD5556VLwww.tilburgs-truckparts.com
Drogisterij Noordveld B.V.NUENEN5672GM
Valk Express B.V.VALKENSWAARD5555XN
Hans Kwinten Interieurprojecten B.V.BERGEIJK5571EDwww.kwinteninterieur.nl
Rosval Production & Development B.V.BEST5683PPwww.rosval.nl
SpotmasterEINDHOVEN5633AA
van Mechelen Recycling B.V.GELDROP5667KZ
Stuurwold Bakkerij B.V.EINDHOVEN5657EHwww.stuurwoldbakkerij.nl
BB Heeze BVHEEZE5591JD
Graco Best B.V.BEST5683CZ
De Haas Clean & WashcentreEERSEL5521DK
t CavesWINTELRE5513NEwww.hetcaves.nl
Chiropractie Valkenswaard B.V.VALKENSWAARD5552ACwww.toonstas.com
Drogisterij en Parfumerie van RixtelVALKENSWAARD5551EW
Autobedrijf sivoEINDHOVEN5626AP
Studio HystrixNUENEN5674CDwww.studiohystrix.nl
Saniplein B.V.NUENEN5674CCwww.saniplein.nl
Hannibal ProduktiesEINDHOVEN5611JR
Corona D.G.C.RebelEINDHOVEN5644EK
Slagerij LelieveldEINDHOVEN5615LJ
Bakkerij RendersEINDHOVEN5615CA
Bommel Partycentrum V.O.F.VALKENSWAARD5551AW
Euroland TravelEINDHOVEN5612KCwww.eurolandtravel.com
All LightingEINDHOVEN5633AAwww.all-lighting.nl
Rijwielhandel van de WijgertEINDHOVEN5613DA
Get BannerdEINDHOVEN5657HKwww.getbannered.nl
Signinc Reclame ProductiesNUENEN5674CBwww.signinc.eu
Fysiotherapie BennenbroekHEEZE5591HCwww.bennenbroek.nl
EasyAccounts DienstverleningEINDHOVEN5658AD
Coöperatieve Bosgroep Zuid-Nederland U.A.HEEZE5591VDwww.bosgroepzuid.nl
De Loods architecten en adviseurs B.V.AARLE-RIXTEL5735GVwww.deloods.nl
Hoefsmederij de BruijnREUSEL5541NZ
Fysiotherapie GestelEINDHOVEN5615KDwww.fysiotherapie-gestel.nl
AmmannEINDHOVEN5625AAwww.digitalfotoammann.nl
Content Autogroep BVEINDHOVEN5628BSwww.contentautogroep.nl
Autobedrijf van HoofWINTELRE5513NHwww.autobedrijfvanhoof.nl
Franke Nederland B.V.HELMOND5705BX
Aanhangerland Gehamie B.V.HELMOND5708HZwww.gehamie.nl
Giebels Meat Products BVHELMOND5705DKwww.giebelsvlees.nl
Banketbakkerij-Chocolaterie Lamers V.O.F.VENLO5911CD
Grapharma B.V.BEEK EN DONK5741HCwww.grapharma.nl
Puur Kozijn B.V.DEURNE5753DJwww.puurkozijn.nl
P.J.J. Verhoeven V.O.F.BAKEL5761BNwww.ruitersportverhoeven.nl
Foto HoedemaekersVENRAY5801BB
Autobedrijf ThissenVENRAY5804AE
Loonbedrijf Verbruggen VOFSOMEREN5712AG
Tuincentrum Wijnen VOFASTEN5721TA
Control Digit B.V.ASTEN5721AH
Feesterij 't Lijssels VertierLIESSEL5757ANwww.devierspan.nl
V.O.F. MarjaASTEN5721GAwww.marja-asten.nl
Selfstorage HelmondHELMOND5705CK
PC ReadySOMEREN5711EMwww.pcready.nl
Dobey AstenASTEN5721DX
Beijers Groente & Fruit offerteDEURNE5751HAwww.groenteboerbeijers.nl
Cornelissen Beheer B.V.WELLERLOOI5856AAwww.cornelissenvorkheftrucks.nl
Dierenartspraktijk MeijelMEIJEL5768CXwww.dapmeijel.nl
J. Joordens' ZaadhandelKESSEL5995ZGwww.joordens.nl
H. & F. Electronics B.V.VENLO5928PTwww.hf-electronics.com
Pedak Meettechniek B.V.HEYTHUYSEN6093PLwww.pedak.nl
WIS-Welding Industrial Services B.V.MAASBRACHT6051AD
VirgamST. ODILIENBERG6077BCwww.jppm.nl
Van Daal Engineering B.V.HEYTHUYSEN6093PLwww.vdaal.nl
Van Birgelen Assurantiën B.V.SINT ODILIËNBERG6077APwww.vanbirgelen.com
Timmerbedrijf RAF Op Heij V.O.F.HEYTHUYSEN6093NE
Strabag B.V.ROERMOND6041TCwww.janssendejonginfra.nl
Kantoor Hendrikx B.V.WEERT6006SL
Voets Installaties B.V.KELPEN-OLER6037RSwww.voetsinstallaties.nl
Multi Way DataNEDERWEERT6031CDwww.multiwaydata.nl
Cafe Zaal de BellevueBUDEL6021CNwww.debellevue.nl
Fa. Tjeu KesselsNEDERWEERT6031CC
Brood en Banketbakkerij MoonenWEERT6004CA
Arcener BakhuysARCEN5944AG
Woon-Zorgvoorziening Huys WaerenbergHAELEN6058NHwww.huyswaerenberg.nl
Maatschap Meuter-BroekhuijseHEYTHUYSEN6093NRwww.kwekerijmeuter.nl
Postwinkel The Read Shop ExpressROERMOND6043JR
De NatuurwinkelROERMOND6041KL
Foto Lux Multimedia B.V,ROERMOND6041ESwww.foto-lux.nl
Smeets Verheggen NatuursteenMAASBRACHT6051AKwww.smeetsverheggen.nl
Sportprijzen Vonken, Graveer-, Laser- en PonstechnBUDEL6021HVwww.vonkennaamplaten.nl
Slachterij HallalBUDEL6021DA
J.J. DabekausenECHT6101XHwww.dabekausen.com
Janssen TweewielersSTRAMPROY6039GSwww.janssen-tweewielers.com
Garage H&R Loo B.V.VOERENDAAL6367AZwww.ivecovoerendaal.nl
Sportcentrum Dynamic MaasbreeMAASBREE5993NCwww.dynamic-maasbree.nl
Vleeshandel Alex Bleijlevens B.V.SIMPELVELD6369GVwww.bleijlevensvleeswaren.nl
Ruijters Beheer B.V.SCHINNEN6365CK
Stroopfabriek Canisius-Henssen B.V.SCHINNEN6365EKwww.canisiusstroop.nl
AnnieMatieWEERT6001ACwww.anniematie.nl
Cuenen B.V.MAASTRICHT6225NC
Steenfabriek Façade BeekBEEK6191BGwww.crhclaysolutions.com
Lempens HeftrucksECHT6101XEwww.lempensheftrucks.nl
Roger Wijnen Sportief FietsenGELEEN6161HZwww.sportieffietsen.nl
Thyssenkrupp Materials Nederland B.V.ELSLOO6181MAwww.tkmn.nl
Stichting Woningbeheer Born-GrevenbichtBORN6121HVwww.woningbeheerborngrevenbicht.nl
Darpo Reklame B.V.VALKENBURG6301PMwww.darpo.nl
Dazon B.V.MAASTRICHT6226BAwww.dazonbv.eu
Drukkerij Pasklaar VOFSITTARD6136EB
Meens DrankenPUTH6155KN
Klinkers Body-FashionBEEK LB6191KC
Camping Vinkenhof V.O.F.SCHIN OP GEUL6305PMwww.campingvinkenhof.nl
Bloemenhuis HEBEBUNDE6241CHwww.hebebloemenhuis.com
Houben FysiotherapieSITTARD6137BLwww.houbenfysiotherapie.nl
Trucks NL B.V.WIJCHEN6604LVwww.trucks.nl
Praktijk voor Fysiotherapie S.M.J.JanssenSTEIN LB6171JN
Queresta ProjectbureauSITTARD6131HLwww.queresta.nl
Trappenfabriek Sutmuller B.V.WIJCHEN6603BZwww.sutmullertrappen.nl
Leto Wijchen B.V.WIJCHEN6603BV
New Look Import B.V.WIJCHEN6604LLwww.newlookbikebags.nl
Handel-Maatschappij Noviol B.V.NIJMEGEN6534AH
Wand- en Vloertegels KlingWIJCHEN6604BXwww.tegelhandelkling.nl
Bouten Nederland B.V.NIJMEGEN6545CBwww.boutennedbv.nl
MedImmune Pharma B.V.NIJMEGEN6545CGwww.medimmune.com
Leesportefeuille De Map B.V.WIJCHEN6604CR
Apotheek HatertNIJMEGEN6535RZwww.apotheekhatert.nl
Henstek Wijchen B.V.WIJCHEN6603BHwww.jonkermechaniek.nl
Pelgrim & van Nugteren FysiotherapeutenNIJMEGEN6524PJwww.pelgrimenvannugteren.nl
Teunissen TweewielersBEUNINGEN6641DBwww.de-tun.nl
Asfalt Centrale Over Betuwe B.V.HUISSEN6851AJ
Slaapkenner DammingaARNHEM6811DXwww.damminga.nl
Kloosterboer Elst BVELST GLD6662NHwww.kloosterboer.nl
Garage Milder B.V.GENDT6691MD
Slagerij Rob KellerNIJMEGEN6541TJ
Chr. Muller Touw B.V.ELST6662NGwww.chrmullertouw.nl
M.F.W. Machinefabriek Wageningen B.V.WAGENINGEN6702DZwww.mfw.nl
Traject ParketEDE6718XGwww.traject-parket.nl
Bennis Arnhem B.V.ARNHEM6827ABwww.bennis.nl
Apotheek Elderveld C.V.ARNHEM6843DMwww.apotheekelderveld.nl
Slagerij Evers VOFARNHEM6811DL
J.W.G. Pater VOFHARSKAMP6732GE
Timmerbedrijf A. BoorsmaEDE6716BN
Truck Rebuilt Parts B.V.EDE GLD6718XRwww.autotransmission.nl
Juwelier GerritsenVELP6881SP
De Lorijn RaadgeversDRUTEN6651CA
Coöp. Ver. van Opticiens Het Centrop U.A.VELP6881VEwww.centrop.nl
Techado BVELST GLD6662NEwww.techado.nl
Autoservice SandersVELP6881RXwww.autoservicesanders.nl
Chip Shop ComputercenterWAGENINGEN6707JAwww.laptopcenter.nl
FitpuntBEMMEL6681BLwww.fitpunt.nl
Natural GoodsLUNTEREN6741PAwww.elvitaal.reform.nl
Drukkerij MantaZETTEN6671ATwww.drukkerijmanta.nl
R.H.J.M. Uffing Holding BV al led van ons[klacht]DUIVEN6922JDwww.liemerscaravans.nl
Lurvink RVS B.V.LICHTENVOORDE7131PEwww.lurvink.nl
Dierenkliniek VelperwegARNHEM6842HMwww.dklvelperweg.nl
IJsselborg HendriksBRUMMEN6971BRwww.ijsselborghendriks.nl
Auto Jurrius B.V.DIEREN6951KCwww.autojurrius.nl
Vishandel PutWINTERSWIJK7102JL
Slijpservice Hendriks B.V.ZEVENAAR6902PBwww.slijpservicehendriks.nl
Bakkerij BraamDIDAM6942AV
High Gloss Foliedruk B.V.DOETINCHEM7005AGwww.highgloss.nl
Hotrod DoesburgDOESBURG6983BRwww.hotrod.nl
JM FlightcasesNEEDE7161BX
Gordijnenatelier van der WoudeDUIVEN6921RZwww.gordijnenatelier.nl
Bills BarnDUIVEN6921GXwww.billsbarn.nl
Slagerij van DamZUTPHEN7201CA
van Dongeren BoekhandelZUTPHEN7201LBwww.dongeren.nl
Fyzio - Fysiotherapeutisch InstituutZEVENAAR6903HHwww.fyzio.nl
VOF ScheppingZUTPHEN7201KT
Wisselink TweewielersAALTEN7121EXwww.wisselinktweewielers.nl
Incaa Computers B.V.APELDOORN7339BDwww.incaacomputers.com
Hypotheek Advies CentrumWINTERSWIJK7101GHwww.eddywenneker.nl
Apotheek RozengaardeDOETINCHEM7002AB
Dierenartsenpraktijk BeltrumBELTRUM7156MCwww.dapbeltrum.nl
Uitgeverij Novapres B.V.HOENDERLOO7351AWwww.novapres.nl
Donec-Afbouw B.V.DEVENTER7418ERwww.donec-afbouw.nl
Brink EngineeringAPELDOORN7327JZwww.brinkengineering.nl
Vijvercentrum Apeldoorn V.O.F.APELDOORN7323PVwww.vijvercentrumapeldoorn.nl
Fa. AssiesBEEKBERGEN7361AT
Fuego KachelhandelHOLTEN7451PJwww.kachelhandelfuego.nl
VOF Verkeersschool VoskampWARNSVELD7231NNwww.verkeersschoolvoskamp.nl
Lans Schoen- en SleutelserviceLOCHEM7241AA
Automobielservice ApeldoornAPELDOORN7333NC
Keurslagerij G. BrandsHOLTEN7451BMwww.brands.keurslager.nl
Echte Bakker VrielinkHAAKSBERGEN7481AD
Foto VaarhorstHAAKSBERGEN7481HZwww.ringfotovaarhorst.nl
Kinderdagverblijf MickeyHENGELO7553DAwww.kinderdagverblijfmickey.nl
Kwekerij-Tuincentrum 't Niej'nHoesHAAKSBERGEN7481PXwww.groengildebuurse.nl
F.A. Klaas Holding B.V.GEESTEREN7678VBwww.klaasmetaal.nl
Autobedrijf HartmanOLDENBROEK8095RPwww.hartmanautos.nl
V.M.B. Dier en TuinWESEPE8124ADwww.vmbdier-en-tuin.nl
Hofstede BetonboringenGENEMUIDEN8281KZwww.hofstedebetonboringen.nl
Axit VOFBREDA4815PH
AAA The Cleaner TeamTILBURG5048CD
Haarmode KoelemanHUISSEN6851AG
Kluijtmans NatuursteenEINDHOVEN5642JA
van den Bergs Autorette B.V.ROSMALEN5242HA
Autoschade Latour B.V.EINDHOVEN5616JC
Sportstudio Rob van DijkVEGHEL5463CM
EB PersoneelsdienstenTIEL4003CD
Fysiotherapie ReflexHETEREN6666CB
Riwi Plafonds & Wanden V.O.F.BENEDEN-LEEUWEN6658WN
Schaepmeester SchildersWIJCHEN6604LV
StoneCenter NatuursteenBREDA4815HR
Schoenservice ZwartjesNIJMEGEN6537EN
Autoschade Herstel TAB TielTIEL4004JM
VDA InfraWIJK BIJ DUURSTEDE3962MX
Voets Installaties B.V.KELPEN OLER6037RS
Christine Veldhoen Uitvaartzorg B.V.UDEN5405AR
Verberne Bouw en Meubel VOFASTEN5721VB
Weijers RiooltechniekNIJMEGEN6545AC
Harting B.V.S-HERTOGENBOSCH5234KA
HB Logistics B.V.S-HERTOGENBOSCH5222AP
HXL Nederland B.V.EINDHOVEN5611CB
Technisch Buro HollNIJMEGEN6545AB
AGZ VastgoedEDE6716AH
AlpekoHEUSDEN5256NZ
AZ Verhuizingen B.V.BERLICUM5258CB
Blis ServiceERMELO3851SM
Drukkerij BestBEST5604PS
Autoschade GrathemGRATHEM6096AM
Equisport Projects B.V.HETEREN6666LA
Gruno Breda B.V.BREDA4816KB
v.d. Kleij Brood-en BanketbakkerijBREDA4835AM
Hobas Benelux B.V.TIEL4004JM
Gezondheidswinkel de KroonWIJCHEN6602AM
Lighthouse Worldwide Solutions BeneluxBOVEN LEEUWEN6657KD
DecomsatBOVEN LEEUWEN6657AP
N&S Vastgoed B.V.ZALTBOMMEL5301LL
Marskramer van BerkelKUDELSTAART1433KH
Maas Afbouw B.V.TERNEUZEN4538AW
Drukkerij MantaZETTEN6671AT
Miranda's BloemensalonHEESWIJK DINTHER5473CX
Leto Beheer B.V.WIJCHEN6603BV
PD Handelsonderneming B.V.WIJCHEN6604LG
DJC VerkerkTIEL4003EH
Dierenspeciaalzaak Wit-ZwartBLADEL5531EG
SupercatchST. WILLEBRORD4711EM
Trivest Onroerend GoedUDEN5404LB
Theunissen TimmerfabriekWIJCHEN6604CW
Fa. Tjeu Kessels, Bakkerij TommieNEDERWEERT6031CC
Limburgse Bouwmaterialen Handel B.V.VENRAY5804CN
Praktijk van WaterschootBREDA4824EH
Theo Leenders B.V.OOSTERHOUT4902NS
Vos Instrumenten B.V.ZALTBOMMEL5301KR
Gordijnenboetiek EllaST. WILLEBRORD4711EP
Cafetaria OlympiaWESTERVOORT6931CZ
J.P. Isolatie B.V.MAASDIJK2676BS
Hondentrimsalon IreneELST6663EW
Hondentrimsalon LupienELST6663EW
Attent Alverna SupermarktWIJCHEN6603CZ
De Meteoor h.o.d.n. Fons Janssen LeesmappenWIJCHEN6604CR
Curtec International B.V.RIJEN5121WX
Taxicentrale Gemert B.V.GEMERT5421VZ
Pluimveebedrijf Gebr. BachGROESBEEK6562KX
Bikes and RetailHEESCH5384LL
Thunder Alley B.V.ZEVENBERGEN4762AS
Dierenkliniek DuinwijklaanBEVERWIJK1943GB
CW 76KORTENHOEF1241CP
Tuinwereld MaldenMALDEN6581AH
Technisch Handelsburo Verhoef B.V.RIDDERKERK2984CC
Timmerbedrijf ZwartjesWIJCHEN6604BT
JWR Horse Trucks Ede B.V.EDE6716BG
Bakkerij van den BerghAFFERDEN5851AG
Firma Brood en Banketbakkerij van der MeysCULEMBORG4102CH
2-S B.V.HELMOND5705CK
Sempoerna CateringSOEST3762EV
Keurslager BuyzenOUDENBOSCH4731JZ
Versteeg Mijdrecht VOFMIJDRECHT3641AB
AGIN TimmermansBERGEN OP ZOOM4623AD
ScoofieROOSENDAAL4705AB
Beatrix Port Services B.V.MAASTRICHT6222NM
Handelsonderneming Gino BooijBREDA4814JP
De HazendansMAASTRICHT6216TP
Arjajo Holding B.V.ALBLASSERDAM2952AV
Steff TweewielersMELICK6074EK
Dijk 9EINDHOVEN5611NA
Filcom B.V.WEESEM6019AB
Tauge Kwekerij Evers SpecialsNIJMEGEN6515AA
Greet WeijtensEINDHOVEN5658BT
Huisartsenpraktijk LiempdeLIEMPDE5298CL
Stomerij Nico PolsOEGSTGEEST2341VV
LeadzzEINDHOVEN5611PA
Fysiotherapie Associatie Eewold C.S.WOERDEN3443CR
Straal-en Coatingbedrijf Flipcon B.V.RUCPHEN4715RB
Halfords HengeloHENGELO7551CG
van der Wielen - Brands B.V.MARCHAREN5367NE
Ribo Vastgoed B.V.EDE6718XR
Gezondheidscentrum UdenUDEN5402ED
Tabak en Gemakszaak Hintham'S-HERTOGENBOSCH5235KS
Switchphone B.V.BUSSUM1404CV
Bèr MeertensGRONSVELD6247AZ
T.H.M. RaaijmakersNISTELRODE5388VG
De Lage Landen Vendor LeaseEINDHOVEN5600AR
Garage den HaanHELMOND5705CH
Maatschap Wijnen van BaarASTEN5721TC
Aannemersbedrijf P.H. Brandts & Zonen B.V.GELEEN6161DA
J. Verhagen Onroerend Goed B.V.SCHIJNDEL5482TJ
Kapsalon HuijsmansKAATSHEUVEL5171GD
Meubelmakerij Romein - van der DriftEDE6711NM
Bloemenhandel Gert van den BornEDE6717EX
Alarm Meldnet B.V.ROERMOND6041CH
Autobedrijf Buitenhuis & Zn.APELDOORN7328JE
Verschuren HakkenbarMIERLO5731BX
Fysio Aktief den Hollander & VerbeekZEGVELD3474HK
Godschalk Natuursteen en GrafmonumentenNIJMEGEN6541DA
Ambachtelijke Boekbinderij Wouter LingemanBENNEKOM6721SN
Natuursteenbedrijf Theo van de RijtGENNIP6591HA
Melkveebedrijf v.d. Vleuten VOFHEDIKHUIZEN5256VX
EasyPinDOETINCHEM7007CL
Ingrids HaarmodeBERGEN OP ZOOM4624JG
MBDE (Mark Bennenbroek Deurne Electroklusser)DEURNE5753RC
Citroën DS Garage Jansen B.V.BENNEKOM6721JX
Christiaans Bouwbedrijf BVZUTPHEN7205CW
Autostoffeerderij L. CraenenSUSTEREN6114GA
Tankshop OverstegenDOETINCHEM7002AB
Triple BonMEERSSEN6231KS
Apotheek WheermolenPURMEREND1443EN
Banketbakkerij Huize PetriARNHEM6828CJ
Printservice CuijkCUIJK5431DV
Notaris HoutepenGELDROP5661AS
VOF Bakker BoogersTILBURG5014GB
Perfekt Promotie & ReclameMILHEEZE5763AD
Mixtra B.V.ZEVENBERGEN4762AE
't Harderijke B.V.TILBURG5013EA
Rebecca's HairshopDORDRECHT3312RM
van Damme VOFDORECHT3329KH
Verkeersschool AnneveldtDOETINCHEM7006RH
AES BeneluxSCHIJNDEL5482ZR
Groenservice Kees NijsWEERT6005NA
ACE Financial ConsultancyBAEXEM6095NH
van den Bosch PolyesterverwerkingMARIAHOUT5738RJ
Cafe/Zaal Auwt BaekBEEK6191KC
Handelsonderneming E. KerstensROOSENDAAL4703SJ
Hendrickx Venray B.V.VENRAY5804BJ
Slangenwacht OssBERGHEM5351PG
Keunen Kunststoffen B.V.BEEK EN DONK5141HC
Drukkerij Print StyleBERGEN OP ZOOM4615AK
Restaurant OlijfNUENEN5761CC
Wijnhuis Weert VOFWEERT6006CX
Echte Bakkers GildeWAGENINGEN6708PW
Walter van Lier Projecten AdviesbureauHELMOND5705DN
Cels B.V.NIJMEGEN6534AM
Autobedrijf van der WielWIJK BIJ DUURSTEDE3961NG
Tattoo ArieEINDHOVEN5612CG
Wapenherstelinrichting CuijpersNEDERWEERT6031RK
Dhr. AdriaansNUENEN5671JC
ZUNGO Pest ControlUDEN5405NE
Alba Metaal BVRENKUM6871KA
Piet SpoedBEEK (LB)6191BC
Tabaktief EverwenninkRUURLO7261GA
2 Wielercentrum BeuningenBEUNIGEN6641DB
van Kessel MetaalbewerkingHARFSEN7217RG
Topline Kleding Producties B.V.WIJCHEN6604LL
De Groene Oase - J.P. VerstappenVENLO5916BC
M. van Loon VOFWIJK EN AALBURG4261TC
Tandprothetische Praktijk Vos'S-HERTOGENBOSCH5213HX
Cibiday B.V.ROTTERDAM3075CC
Spronken B.V.BEEK6191ED
Risk Beheer B.V.NIEUWEGEIN3439NK
G.J. van MispelaarNIJKERK3861MN
Van Besouw MetaalTILBURG5015BE
Nostalgia - CycleBEEK LB6191TX
Vloerverwarming TotaalOOSTERHOUT4906CG
Tabakspeciaalzaak FunckeDRUNEN5151EG
Joko MetaalEIBERGEN7151NH
Scholt Energy ControlVALKENSWAARD5555XA
Echte Bakker Marcel RoubroeksSITTARD6136BD
Goldfinger HairstylingEINDHOVEN5611KJ
Urker Visspecialiteiten GroebeekGROESBEEK6562AA
Fysiotherapie 'Centrum''S-HERTOGENBOSCH5211WC
Dierenkliniek OudenoordUTRECHT3513EX
Morty's Kaas & DelicatessenUTRECHT3531CB
Aannemersbedrijf Scheepers B.V.BOXTEL5283RA
Jos van der Sande HuisartsVINKEL5381GT
Fysio A. van GriensvenHELMOND5701GZ
RigroHARDERWIJK3842HB
Apotheek 't ZuidVEGHEL5461EH
Tand-en Mondzorgkliniek Timko BVEINDHOVEN5611EG
Automobielbedrijf Jan SeegersGILZE5126BD
Varkenshouderij WillemseGILZE5126PZ
The CarmakerMAASBRACHT6051HK
Pistorius VishandelTILBURG5032EC
Echte Bakker Godfried de VochtWAALRE5582JZ
Cigo BorculoBORCULO7271AH
Auto Service HeezeHEEZE5591JH
If Technology BVARNHEM6824BE
Salon Femme FataleHOENSBROEK6431EZ
Brood- en Banketbakerij De LauEERSEL5521AK
Autoschadebedrijf van KeulenERMELO3851ST
Bults Makelaardij BVVELP6881KZ
Van der Heijden Beheer B.V.WAALWIJK5145NV
Jan ZwarthoedVALKENSWAARD5555DD
Huisartsengroep GraveGRAVE5361PH
Echte Bakker Ten VeenEERBEEK6961EB
Merels DierenkliniekHAARLEM2013DK
Micro Media BVNIJMEGEN6541BW
Dioné HuidverzorgingBAARLE-NASSAU5111CK
HairmixEINDHOVEN5611SG
Marcel van LeeuwenEINDHOVEN5625DC
Dakenshop B.V.VELDHOVEN5503CN
P.S. van der VeenBUNNIK3981HB
Medaillon Vlees B.V.ALPHEN A/D RIJN2408AW
Machinale timmerfabriek De Oude MolenHALSTEREN4661PZ
Keurslagerij Chris VogelsNUENEN5672GM
J.W.R. Horsetrucks Ede B.V.EDE6716BG
CigoSCHIEDAM3121CB
Frencken Scholl Architecten B.V.MAASTRICHT6221GD
Hotel Gilze-RijenGILZE5126TA
Westerlaken Geluid & Video B.V.ELSHOUT5154PH
LeadzzEINDHOVEN5611PA
Fysiotherapie Associatie Eewold C.S.WOERDEN3443CR
Ogec RomboutsKAATSHEUVEL5171SJ
Carbonfilters B.V. vh BTA Montage B.V.RIJEN5121DE
Dokter BedEINDHOVEN5622CV
Ambachtelijke Boekbinderij Wouter LingemanBENNEKOM6721SN
Drukkerij SibrandiBOVEN LEEUWEN6657CK
Schakenraad Auto'sMILL5451HZ
Assurantie- en Adviesburo Schijndel B.V.SCHIJNDEL5481EE
Architectuurbureau Voss B.V.EINDHOVEN5617ACwww.architectuurbureauvoss.nl
Jos Veltmaat de Echte BakkerWIJCHEN6602EN
Schildersbedr. K.A. de Schaepmeester en ZnWIJCHEN6604LV
Paashuis Bedrijfswagens Doetinchem B.V.DOETINCHEM7006RLwww.paashuis.com
Liemers CaravansDUIVEN6922JD
Master Vastgoed3763LB
CW 761241CP
Fiddelaers & dochters VOFHEEZE5591HT
JP Leguijt1561XG
Timmerbedrijf ZwartjesWIJCHEN6604BT
Gezondheidscentrum De KroonWIJCHEN6602AM
Haarmode KoelemanHUISSEN6851AG
Hans Kwinten Interieurprojecten BVBERGEIJK5571ED
Kluijtmans NatuursteenEINDHOVEN5642JA
Slagerij LelieveldEINDHOVEN5615LJ
Hondentrimsalon LupienELST GLD6663EW
Kapsalon Leering & partnersZAANDAM1501CE
Autoschade Latour BVEINDHOVEN5616JC
Miranda's BloemensalonHEESWIJK-DINTHER5473CX
Garage MilderGENDT6691MD
Massagepraktijk Paul van MontfortVELDHOVEN5503HJ
Nova VitaeHEEZE5591HC
N&S VastgoedZALTBOMMEL5301LL
Primakabin BVKLUNDERT4791RV
PD HandelsondernemingWIJCHEN6604LG
R&R AutomatiseringKERKDRIEL5331PM
Reflex FysiotherapieHETEREN6666CB
RiWiBENEDEN-LEEUWEN6658WN
Stonecenter Natuursteen BredaBREDA4815HR
Auto SivoEINDHOVEN5626AP
Schoenservice ZwartjesNIJMEGEN6537EN
Stuurwold BakkerijEINDHOVEN5657EH
Supermarkt AH HeezeHEEZE5591HD
Trucks NL BVWIJCHEN6604LV
Tiko BVHEUSDEN5256NP
Autoschade herstel TAB TielTIEL4004JM
Autobedrijf Theuws BVBERGEIJK5571EB
Verhoeven VerzekeringenSCHIJNDEL5481AK
Veldhovense Bouwmaterialen BVVELDHOVEN5503HJ
Valk Expresse BVVALKENSWAARD5555XN
VirgamSINT ODILIËNBERG6077BC
VDA Infra BVWIJK BIJ DUURSTEDE3962MX
Christine Veldhoen UitvaartzorgUDEN5405AR
Vogels GroenvoorzieningGEMONDE5291NG
WIS Welding Industrial Services BVMAASBRACHT6051AD
Rijwielhandel John van de Wijgert VOFEINDHOVEN5613DA
Weijers RiooltechniekNIJMEGEN6545AC
Gordijnenatelier van der WoudeDUIVEN6921RZ
ASVO B VOUDENBOSCH4731DD
AGZ VastgoedEDE GLD6716AH
Bennenbroek FysiotherapieHEEZE5591HC
Drukkerij Best BVBEST5684PS
Slaapkenner DammingaARNHEM6811DX
M. van DijkBUNNIK3981AC
Gordijnenboetiek EllaSINT WILLEBRORD4711EP
Equisport ProjectsHETEREN6666LA
Fysiotherapie Gestel BVEINDHOVEN5615KD
De Griffel VOFDE BILT3731JE
Schildersbedrijf Jacobs BVDIDAM6942SE
Slagerij Rob KellerNIJMEGEN6541TJ
Meuleman Groente & FruitBEVERWIJK1943LR
BV Metaalwarenfabriek v/h G. de GoederenWOERDEN3449JC
Cafetaria OlympiaWESTERVOORT6931CZ
Pronk IsolatieMAASDIJK2676BS
Bakkerij van der PuttenMIERLO5731BJ
Pilkingtons'S-HERTOGENBOSCH5211KK
Sanidump BVNUENEN5674CC
Trivest Onroerend Goed BVUDEN5404LB
Dierenspeciaalzaak VaartbroekEINDHOVEN5632MA
Wooldrik van MiltenburgMONTFOORT3417XS
Westerlaken Geluid & Video BVELSHOUT5154PH
Specifiek FysiotherapieWASPIK5165TK
Chiropractie ValkenswaardVALKENSWAARD5552AC
SempoernaSOEST3762EV
Vromans Kwekerijen BVBIEST-HOUTAKKER5084HL
Accountantskantoor Pennings
Transportbedrijf De HaasSTOMPWIJK2266JK
Blok Gouda BVGOUDA2801SB
Meubelmaker Romein
Automobielservice ApeldoornAPELDOORN7333NC
Juritex BVKAATSHEUVEL5171PW
Signinc. Reclame ProductiesNUENEN5674CB
Autoschade MosmanHELMOND5705CS
Aannemersbedrijf P.H. Brandts en zonen BVGELEEN6161DA
Kennedy Apotheek BVPURMEREND1443EC
*
Nostalgia-CycleBEEK LB6191TXwww.nostalgia-cycle.nl
Hubo de KosterSTRAMPROY6039AHwww.hubodekoster.nl
Fietsplezier UdenUDEN5405AGwww.jonhvermeulenuden.nl
Kantoorboekhandel van DongerenZUTPHEN7201LBwww.dongeren.nl
Ann & John BruidsmodeEINDHOVEN5615CB*
Bloemsierkunst P. van Prooijen'S-HERTOGENBOSCH5211MX*
VOF Tabakszaak Wielsem'S-HERTOGENBOSCH5231BV
Restaurant OlijfNUENEN5671CC*
De Lorijn Raadgevers O.G. | totaalDRUTEN6651CAwww.delorijn.nl
Fruitstation Van ArkelBUURMALSEN4197RCwww.fruitstationvanarkel.nl
Fysiotherapie TarthorstWAGENINGEN6708HXwww.fysiofittarthorst2000.nl
Pater VOFHARSKAMP6732GE*
Kernal BVVELP6882NEwww.energievia.nl
Optiek van WelyROOSENDAAL4701AL*
't HarderijkeTILBURG5013EAwww.harderijke.nl
Van KuringeSCHIJNDEL5481ES
Autobedrijf ThissenVENRAY5804AE*
Giebels Meat Products BVHELMOND5705DK*
Grapharma BVBEEK EN DONK5741HCwww.grapharma.nl
Hendrickx Venray BVVENRAY5804BGwww.hebdrickx-venray.nl
Perfekt Promotie & ReklameMILHEEZE5763ADwww.perfektie.nl
Van den Bosch Polyester VerwerkingMARIAHOUT5738RJ
2Wielercentrum BeuningenBEUNINGEN6641DBwww.2wielercentrumbeuningen.nl
Jos VeltmaatWIJCHEN6602EHwww.josveltmaat.nl
Verkeersschool AnneveldtDOETINCHEM7006RH*
Ace Financial ConsultancyBAEXEM6095NHwww.acefinancialconsultancy.nl
Bakkerij CardinaalsGELEEN6165ARwww.cardinaals.nl
Multiway DataNEDERWEERT6031CD*
Autobanden Beaujean Echt BVECHT6101XBwww.profile.nl
Timmerbedrijf CoolenSTRAMPROY6039SEwww.timmerbedrijfcoolen.nl
Janssen TweewielersSTRAMPROY6039GH*
Wapenhandel CuijpersNEDERWEERT6031RKwww.jachtspeciaalzaak.nl
Slagerij Van DamZUTPHEN7201CAwww.vandam.keurslager.nl
Keurslagerij G. BrandsHOLTEN7451BM*
VOF ScheppingZUTPHEN7201KT*
Lans Schoen- en SleutelserviceLOCHEM7241AA*
Dobey AstenASTEN5721DX*
Ambachtelijke Bakkerij Merks VOFBOEKEL5427CH*
Erico BVTILBURG5015BGwww.erico.com
Autoschadeherstelbedrijf Westerink BVVEENENDAAL3902HP*
De Truffel Beheer BVWOERDEN3449JK*
Ross Keuken- tegel- en badkamerdesignEINDHOVEN5628RDwww.rosstegels.nl
Weko Food BVOCHTEN4051CG*
Carrosseriebedrijf Wim van den BoschVEENENDAAL3903LHwww.boschcarrosserie.nl
Echte BakkersgildeWAGENINGEN6708PWwww.echtebakker.nl
Kwaliteitsslagerij Leen Verweij VOFSCHERPENZEEL GLD3925KC*
Van den TopLUNTEREN6741MJwww.hmtvandentop.nl
Brood- en Banketbakkerij MoonenWEERT6004CA
Steenfabriek FacadeBEEK LB6191BG
Roger Wijnen Sportief FietsenGELEEN6161HZ*
SpronkenBEEK LB6191EDwww.spronken.citroen.nl
DCS Import&ExportBOXTEL5281PSwww.dc-s.nl
JTV Rotterdam NVROTTERDAM3034EAwww.mondzorgvoorkids.nl
Aannemersbedrijf F. Kraay Well BVWELL5324ZG*
Autocenter BoomstraatTILBURG5015BB*
Central Heating BVKAATSHEUVEL5171PNwww.centralheating.nl
Galvano Technisch BedrijfTILBURG5015BL
Van Besouw MetaalTILBURG5015BEwww.vbm.nu
Autoschade Latour BVEINDHOVEN5616JC*
Autoschade Latour BVEINDHOVEN5616JC*
FotocinehouseAMERSFOORT3817KG*
Risk VerzekeringenNIEUWEGEIN3439NKwww.risk-verzekeringen.nl
RigroHARDERWIJK3842HB*
Van MispelaarNIJKERK3861MN
Habotex NaaimachinesOISTERWIJK5061KE
VOF BloemenhalBARNEVELD3772CGwww.bloemenhal-chloris.nl
Partyverhuur GoossensDE MORTEL5425WB*
Slender YouVELP GLD6883AD*
ZUNGO Pest Control BVUDEN5405NEwww.zungo.nl
Vishandel PutWINTERSWIJK7102JL*
Cibiday BVROTTERDAM3075CCwww.cibiday.com
Hypotheek Advies CentrumWINTERSWIJK7101GH*
Sars Verhuizingen en Verpakkingen BV'S-HERTOGENBOSCH5222BP*
Marcel van LeeuwenEINDHOVEN5625DC*
Feesterij 't Lijssels VertierLIESSEL5757AN*
Echte Bakker WalderveenGELDERMALSEN4191BC
Kobra MotorgarageARNHEM6827BS
Techado BVELST GLD6662NE*
JM FlightcasesNEEDE7161BX*
Zumpolle BVZALTBOMMEL5031 LW*
Jos van der Sande HuisartsVINKEL5381 GT*
Theo Pastoor, De Echte BakkerTILBURG5017GJ*
Odontos BVNIEUWEGEIN3439LW*
Mauriks StomeretteVUGHT5262CX*
VOF Hendrikx en HendrikxTILBURG5047TW*
WorkinRIJEN5122CEwww.workin.nl
FlashpointNIEUW-VENNEP2153PHwww.flashpointgroup.nl
Hannibal ProduktiesEINDHOVEN5611JR*
Fysio A. van GriensvenHELMOND5701GZ*
Sportprijzen Vonken, Graveer-, Laser- en PonstechniekBUDEL6021HVwww.vonkennaamplaten.nl
Slijterijwijnhandel Marcel VerhagenBERLICUM5258AXwww.liquor-online.nl
Timmerbedrijf ScheepersBOXTEL5283RAwww.denoorsprong.nl
DigiFactory WebworksVINKEL5381GTwww.digifactory.nl
Van MunsterHEESCH5384LLwww.vanmunster.com
Lemmens TweewielersMEERSSEN6231EN
't KluskeUDEN5401GCwww.kluske.nl
Goldfinger HairstylingEINDHOVEN5611KJ*
DAP MeijelMEIJEL5768CXwww.dapmeijel.nl
Slagerij LombokUTRECHT3531CK*
Kempen Cladding BVBERGEIJK5571KCwww.kempencladding.nl
V.O.F. Van Kooten-Banket-BroodUTRECHT3562JT*
Autobedrijf SchakenraadMILL5451HZwww.schakenraadautos.nl
Snackbar De Boemerang'S-HERTOGENBOSCH5211SL*
Kempen Cladding BVBERGEIJK5571KC*
Odontos BVNIEUWEGEIN3439LW*
Timko BVEINDHOVEN5611EGwww.timko-tandheelkunde.nl
Timko BVEINDHOVEN5611EG*
Aqua VitaDRIEL6665NG*
The Read ShopROERMOND6043JRwww.readshop.nl
Decoil International BVUTRECHT3526AH*
Auto Service HeezeHEEZE5591JH*
Auto Service HeezeHEEZE5591JH*
Hoving Beheer BVBARNEVELD3771NCwww.hovingbeheer.nl
Pistorius VishandelTILBURG5032EC*
Schoenmakerij 't CentrumGOIRLE5051NK*
Pistorius VishandelTILBURG5032EC*
Kloosterboer Elst BVELST GLD6662NH*
Echte Bakker Godfried de VochtWAALRE5582JZ*
Jan ZwarthoedVALKENSWAARD5555DD*
Apotheek 't Zuid BVVEGHEL5461EH*
Keurslager Arie ArisseBEESD4153AG*
Teunissen TweewielersBEUNINGEN6641DB*
Maatschap van LierMEIJEL5768RG*
Cigo BorculoBORCULO7271AHwww.esthercigo.nl
Bacteriologisch Adviesburo BV | dl1ERMELO3851SRwww.bacburo.nl
Autocentrum Van de Weem Boxmeer BVBOXMEER5831AVwww.vdweem.nl
Maatschap Liem-SimonKAATSHEUVEL5172BX
Pul FietsenWOUDENBERG3931HB*
Brood- en Banketbakerij De LauEERSEL5521AK*
JTV Holding BVOSS5344AT
Brood en Banketbakkerij WaegemakersGILZE5126GB*
Fa. Gerritsen*
Bloembinderij John FloraDONGEN5104 JM*
Holding Jeugd tandverzorging beheer B.V.OSS5344AT
VlietkinderenVOORBURG2273 CA*
Atelier LonnekeUTRECHT3544 RK*
Jachtbouw van den HovenWASPIK5165NMwww.vanderhovenjachtbouw.nl
BoussoleGROESBEEK6562AZwww.fysioza.nl
MegafaUTRECHT3534AS*
Hap & StapAMERICA5966NH*
Draaierij KniknieALPHEN5131 PH*
Diga VerzekeringenROGGEL6088BPwww.digaverzekeringen.nl
Huisartsenpraktijk BloklandHOENSBROEK6433CJ*
Canisius Henssen B.V.SCHINNEN6365EKwww.canisiusstroop.nl
Doorenhorst VastgoedCUIJK5431NL*
Echte Bakker VedderDEURNE5751BGwww.bakkerijvedder.nl
Tand-en MondzorgkliniekTimko B.V.EINDHOVEN5611EGwww.timko-tandheelkunde.nl
Accountantskantoor WilhelmusEIJSDEN6245 EX*
Fysiotherapeutenmaatschap MariastraatRIJEN5121JWwww.fysio-mariastraat.nl
P.S. van der VeenBUNNIK3981HB*
Naaimachinehandel van HuisstedenNIEUWEGEIN3438AAwww.huissteden.com
Lommen Tegels en SanitairSOMEREN5712AAwww.lommensomeren.nl
Haller Benelux BVHEDEL5321JAwww.hallerbenelux.nl

“Goed licht is een winst op zich als je bedrijf rond de klok actief is”


- Weijers Riooltechniek


Balaena B.V.